Pavārs Elmārs Tannis šķiras pēc astoņpadsmit gadu ilgas laulības (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Populārais pavārs un uzņēmējs Elmārs Tannis šķiras no sievas Ilzes Tannes. Pāris kopā bija divdesmit gadus, no kuriem astoņpadsmit gadi aizvadīti laulībā. Laulības laikā ir dzimuši trīs bērni.

Kā informē izdevums «Privātā Dzīve», iniciatīva šķirt laulību nākusi no sievas, pēc ilga pārdomās pavadīta laika.

Ilzei un Elmāram jau pāris gadus nav bijušas izcilas attiecības, lēmums šķirties un katram iet savu ceļu tika pieņemts pagājušā gada beigās.

Elmārs un Ilze sasauca kopā visu ģimeni un paziņoja savu lēmumu, uzsverot, ka nekas jau nemainās un bērnus viņi abi mīl un turpinās mīlēt.

Vēl nav noteikts oficiālais šķiršanās datums, jo Elmāram un Ilzei ir jānokārto kopīgās juridiskās formalitātes.

Foto: LETA/sejas.lv

Šķiršanās norit mierīgā ceļā, bez ķīviņiem. Nav arī iesaistīta kāda trešā persona, lēmums pieņemts, balstoties uz savstarpējām attiecībām, nevis jaunu iemīlēšanos.

Faktu, ka populārā pavāra laulība tiks šķirta, zināja tikai pāra tuvākie draugi un bērnu draugi.

Elmārs un Ilze ir meklējuši arī palīdzību pie speciālistiem, lai mēģinātu atrisināt konfliktus un glābtu laulību, bet tas bijis bez panākumiem.

Foto: LETA

Pāris laulībā ir aizvadījuši astoņpadsmit gadus, bet kopā romantiskās attiecībās ir jau divdesmit gadus.

Ģimenē aug trīs bērni - astoņpadsmit gadus vecais Deins, septiņpadsmit gadus vecā Natālija un vienpadsmit gadus vecais Robijs.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu