LTV raidījumus veidos Nagla, Streips, Spriņģe un Bojārs (5)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Gaidāmajā sezonā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumu veidotāju komandu papildinās žurnālisti Ilze Nagla, Kārlis Streips, Inga Spriņģe un Guntis Bojārs, informēja televīzijā.

«Visi četri profesionāļi ir piekrituši vadīt un veidot jaunus vai esošos LTV Ziņu dienesta raidījumus, kas piedāvās provokatīvas diskusijas, sarunas par sabiedrībā aktuāliem jautājumiem, žurnālistu viedokļu atspoguļojumu un intervijas,» norāda LTV valdes loceklis programmas attīstības jautājumos Sergejs Ņesterovs.

LTV valdes priekšsēdētājs Ivars Belte uzsver, ka LTV skatītājiem piedāvās gan jaunus raidījumus, gan esošās pārraides uzlabotā formātā. Detalizētāku informāciju par raidījumiem viņš sola sniegt augusta vidū, jo turpinās darbs pie rudens programmas izstrādes.

LTV Ziņu dienesta direktore Iveta Elksne norāda, ka rudens sezonā iecerēts piedāvāt analītiskus raidījumus un ekskluzīvas intervijas. Kā piemēru šādām intervijām viņa min jau demonstrēto sarunu ar bēguļojošo bijušo «Latvijas krājbankas» īpašnieku Vladimiru Antonovu, Izraēlas prezidentu Šimonu Peresu un ASV vajāto, par Imantas hakeri dēvēto Denisu Čalovski.

«Esam paredzējuši attīstīt spēcīgus raidījumus, kuros ar spēcīgu un profesionālu žurnālistu palīdzību tiks atspoguļotas sabiedrībai būtiskas tēmas un notikumi,» norāda Elksne.

Septembrī LTV ēterā atgriezīsies Streips ar diskusiju raidījumu «Skats no malas».

Bijusī raidījuma «De facto» žurnāliste, tagadējā «Ventspils naftas» sabiedrisko attiecību vadītājai Nagla vēl jūlijā apgalvoja, ka neplāno atgriezties LTV.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu