Andris Kivičs sievu un meitu no dzemdību nama aizvizina mājup baltā limuzīnā (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

5. augusta pēcpusdienā mūziķis, rakstnieks un dzejnieks Andris Kivičs bija sarūpējis baltu limuzīnu, lai no Rīgas pilsētas dzemdību nama aizvizinātu uz mājām Pārdaugavā savu sieviņu Madaru un jaundzimušo meitiņu Kimu. Nu arī Kiviču vecākā meitiņa Keitija satika savu jaunāko māsiņu, ko, pirmo reizi ieraudzījusi, mīļi noglāstīja.

Dzīvesstila portāls «Sejas» jau rakstīja, ka Madaras un Andra Kiviču ģimene nu kļuvusi kuplāka. 3. augusta agrā rīta stundā Rīgas pilsētas dzemdību namā pasaulē nāca Kiviču meitiņa Kima. Ģimenes galva Andris tāpat kā meitiņas Keitijas dzimšanas brīdī bija blakus sieviņai, uzmundrināja un atbalstīja viņu. Kiviču meitiņa Kima piedzimstot bija 53 centimetrus gara un svēra 3800 gramus.

Dodoties pēc sieviņas un mazulītes uz Rīgas dzemdību namu, Andris bija sarūpējis savām ģimenes sievietēm īpašu pārsteigumu. Neteicis Madarai ne vārda, Andris noīrēja baltu limuzīnu, ar ko ieradās pie dzemdību nama. Lai sieviņai sagādātu lielāku prieku, Andris turpat dzemdību nama pagalmā piepūta rozā un baltus balonus, ar ko izrotāja lepno limuzīnu. Kad darbiņš bija padarīts, Andris steidza pēc savām sievietēm. No dzemdību nama Madara iznāca, uz rokām turot jaundzimušo meitiņu, bet Andrim pie rokās bija gadu vecā Keitija. Lai nosvinētu ģimenei nozīmīgo notikumu, mūziķis atvēra līdzpaņemto šampanieti. Ar balto limuzīnu Kiviči tika aizvizināti uz Pārdaugavu pie Andra mammas un tad visi kopā devās nelielā izbraucienā. Mazulīte Kima tajā brīdī saldi čučēja māmiņai uz rokām.

Andris Kivičs ar vecāko meitiņu Keitiju ieradies Rīgas pilsētas dzemdību namā pēc jaundzimušās meitiņas Kimas un māmiņas Madaras
Andris Kivičs ar vecāko meitiņu Keitiju ieradies Rīgas pilsētas dzemdību namā pēc jaundzimušās meitiņas Kimas un māmiņas Madaras Foto: Santa Sergejeva

Andris atklāj, ka liels bijis pārsteigums, kad abi ar Madaru sapratuši, ka tieši ar šo limuzīnu viņi vizinājās savā kāzu dienā 2012. gada 14. februārī. «Rīgā var noīrēt 200 limuzīnus, bet tā gadījās, ka noīrēju tieši šo, ar kuru braucām savā kāzu dienā. Kad pasūtīju limuzīnu, to nezināju, jo pa šo laiku firmai, kas izīrēja limuzīnu, bija nomainījušies īpašnieki,» atklāj mūziķis.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Andris teic, ka vēl pirms pāris gadiem neticētu, ja kāds viņam teiktu, ka tuvākajā nākotnē mūziķis kļūs par triju bērnu tēvu. Kā zināms, Andrim no iepriekšējām attiecībām ar stilisti Danu Dombrovsku aug dēls Kristofers Pauls Kivičs.

Andris Kivičs sarūpējis baltu limuzīnu, lai mājās no dzemdību nama nogādātu savas ģimenes sievietes
Andris Kivičs sarūpējis baltu limuzīnu, lai mājās no dzemdību nama nogādātu savas ģimenes sievietes Foto: Santa Sergejeva

Andris teic, ka ikdienas sadzīve ļoti atšķiras no skaistiem dzīves mirkļiem, bet tajā pašā laikā viņš beidzot jūtas piepildīts. Mūziķim acīs saskrējušas asaras, kad viņš redzējis kā vecākā meitiņa Keitija, ienākot dzemdību nama palātā, piegājusi pie māsiņas un noglāstījusi viņai galviņu. Andris teic, ka abi ar sievu parēķinājuši, ka darba būs daudz, tādēļ par normālu un regulāru miegu varēs domāt tikai 2015. gadā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu