LK padomes priekšsēdētāja amatā ievēlē Saimonu Bodiju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms nedēļas ievēlētā AS "Latvijas kuģniecība" (LK) padome padomes priekšsēdētāja amatā iecēlusi Saimonu Bodiju. LK padomes priekšsēdētāja vietnieka amatā atkārtoti ievēlēts Mihails Dvoraks.

LK norāda, ka saskaņā ar 27.jūlijā notikušās LK kārtējās akcionāru sapulces lēmumu LK padomes loceklis Bodijs sasauca pirmo jaunievēlētās LK padomes sēdi.

Ar 27.jūliju LK padomē tika ievēlēti Bodijs, Dvoraks, Kristofs Teofanis Matsakos, Rubils Jilmazs. Vladimirs Egers, Džaveds Ahmeds, Marks Morels Vērs, Jāko Sakari Mikaels Salmelins, Olga Pētersone, Oļegs Stepanovs un Mārtiņš Kvēps.

LETA jau ziņoja, ka LK akcionāru sapulce 27.jūlijā pārvēlēja uzņēmuma padomi un nolēma pērnā gada zaudējumus 669 063 latu apmērā segt no nākamo periodu peļņas.

Kā teikts paziņojumā biržā "NASDAQ OMX Riga", sapulcē ievēlēta 11 locekļu uzņēmuma padome. Tajā gan strādās tie paši locekļi, kas iepriekšējā padomē, vienīgi Sergeju Šutovsu nomainīs Jāko Sakari Mikaels Salmelins.

Akcionāru sapulce nolēma pieņemt zināšanai LK padomes ziņojumu un revīzijas komitejas ziņojumu, kā arī apstiprināt LK vadošās sabiedrības un koncerna pērnā gada pārskatus.

Akcionāri nolēma par LK revidentu 2011.gada pārskatu revīzijai ievēlēt auditorfirmu SIA "PricewaterhouseCoopers".

Akcionāri nolēma atalgojumu par padomes locekļu pienākumu pildīšanu nemaksāt.

Sapulcē piedalījās akcionāri, kas pārstāvēja 93,28% no balsstiesīgo akciju skaita.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu