Rīgas pirmais pāris Jeļena un Nils Ušakovi sajūsmā par «Comedy Club» rezidentiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Rīgas mērs Nils Ušakovs (37) ar sievu Jeļenu (24) aizvadītās nedēļas nogalē apmeklēja Krievijas augstā humora šova «Comedy Club» desmitās jubilejas svinības Dzintaru koncertzālē un pēc tam, rokās sadevušies, devās vērot Parisas Hiltones uzstāšanos Jūrmalas privātajā pludmalē.

Kā allaž, arī šoreiz, ierodoties uz Krievijas augstā humora nedēļas pasākumu, Rīgas pirmais pāris bija gaumīgi saskaņojuši tērpus. Jeļena bija izvēlējusies kleitu ar drosmīgu dekoltē. Turklāt savas garās matu cirtas viņa bija savijusi bizē ap galvu.

Rīgas pirmais pāris - Jeļena un Nils Ušakovi Jūrmalas privātajā pludmalē "Comedy Club" afterpārtijā
Rīgas pirmais pāris - Jeļena un Nils Ušakovi Jūrmalas privātajā pludmalē "Comedy Club" afterpārtijā Foto: Edgars Kalmēns

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Jeļena Ušakova atklāj, ka diemžēl abiem ar vīru izdevās apmeklēt tikai piektdien notiekošo «Comedy Club» humora programmu Dzintaru koncertzālē. Tādēļ arī pēc humora šova Jeļena un Nils Ušakovi nevis steidzās uz mājām Vecrīgā, bet apmeklēja nakts ballīti Jūrmalas privātajā pludmalē, kur kā goda viešņa pie dīdžeja pults uzstājās miljonu mantiniece un ballīšu karaliene Parisa Hiltone.

Par redzēto «Comedy Club» Jeļena teic: ««Comedy Club» šovs, kā vienmēr, bija labs. Īpaši patika Garika Martirosjana un Pāvela Voļas pasākuma atklāšana, saruna ar viesiem, kas lielākoties ir improvizācija. Mani iecienītākie rezidenti ir Gariks Martirosjans un Aleksandrs Nezlobins.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu