Joga Kaņepes kultūras centrā (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Augustā Kaņepes Kultūras centrs parūpējies par enerģijas lādiņu ķermenim, prātam un dvēselei, saviem apmeklētājiem 6.augustā pulksten 18.30 piedāvājot iespēju bez maksas izmēģināt jogu. Paralēli krāšņai kultūras programmai augustā apmeklētāji varēs «ievērtēt» arī ceļojošo pop up jogas fotogrāfiju izstādi.

Līdz ar bezmaksas hatha jogas nodarbību otrdien tiks turpināts jūlijā iesāktais jogas pasākumu aģentūras Pop Up Yoga Riga nodarbību cikls Kaņepes Kultūras centrā. Dinamiskās hatha jogas nodarbības notiks otrdienās un ceturtdienās pulksten 18.30.

Pop Up Yoga Riga pārstāve Inese Blaune stāsta, ka Kaņepes Kultūras centra jogas nodarbības ir tipisks pilsētvides pop up paraugs: «Kamēr laikapstākļi ļauj, Kaņepes Kultūras centrā baudām vasaru – nodarbības notiek uz terases. Sākotnējās sajūtas, uzkāpjot uz jogas paklājiņa šajā vietā pašā pilsētas sirdī, ir īpaši interesantas. Parasti ap to laiku, kad mums sākas nodarbības, kultūras centrā sāk pulcēties apmeklētāji, kuri nāk satikt draugus un iemalkot kādu dzērienu. Līdz ar to ir īpaši interesanti vērot un izjust, kā vienā vietā saplūst divas uz to brīdi pilnīgi atšķirīgas cilvēku grupas. Svarīgākais taču, ka mērķis viesim viens – labi pavadīt laiku un gūt pozitīvas emocijas.»

Inese stāsta, ka sliktu laikapstākļu gadījumā nodarbības notiek kultūras centra iekštelpās 2.stāvā.

Īpašs baudījums sagādāts arī foto mākslas cienītājiem – augustā Kaņepes Kultūras centra sienas rotās jogas foto projekts, kā autors ir ilggadējais fotogrāfs, bijušais laikraksta Diena galvenais redaktors Ilmārs Znotiņš. 16 fotogrāfijās iemūžināta pop up jogas ideja – ar jogu var nodarboties jebkur un jebkad, ja ir vēlēšanās un ērts jogas paklājiņš. Jogotāju lomās iejutās rīdzinieki dažādās zīmīgās pilsētas vietās – 11.Novembra krastmalā ar Gaismas pili fonā, Berga Bazārā, LU Botāniskajā dārzā un citviet.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu