Busulis iesaistās "Sapņu komandas" tapšanā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Režisora Aigara Graubas jaunajā filmā "Sapņu komanda 1935" būs redzams arī mūziķis Intars Busulis un viņa mūziķu komanda, kas iesaistījušies filmas tapšanā.

Kā informēja mūziķa menedžere Una Taal, Busulis filmā atveidos varoni Žano, kurš kopā ar Ilzes Pukinskas atveidoto māsu Hildu pagājušā gadsimta Ženēvā vada viesnīcu, kurā norisinās aktīva mūzikas un sporta dzīve.

Mūziķis aktiera lomā iejutās trīs dienas, bet divās no filmēšanas dienām piedalījās arī Busuļa mūziķu komanda Kārlis Lācis, Mārtiņš Linde, Andris Grunte, Oskars Zemītis, Jolanta Strikaite un Karīna Tropa.

Kā ziņots, filma "Sapņu komanda 1935" būs patriotisks veiksmes stāsts par pirmajām Eiropas meistarsacīkstēm basketbolā 1935.gadā Šveicē, Ženēvā, kur Latvija kļuva par pirmo Eiropas čempioni. Filmas centrā būs Latvijas valstsvienības treneris Valdemārs Baumanis un viņa radītā "Sapņu komanda".

Filmas producents ir Andrejs Ēķis, bet galvenās lomas atveido Jānis Āmanis, Inga Alsiņa, Mārcis Manjakovs, Jānis Vimba, Viktors Ellers, Andris Bulis, Mārtiņš Liepa, Artūrs Putniņš, Mārtiņš Počs, Miķelis Žideļūns, Artūrs Krūzkops, Gints Andžāns, Uldis Norenbergs, Intars Rešetins, Pēteris Gaudiņš, Lāsma Kugrēna un citi.

Filmas "Sapņu komanda 1935" pirmizrāde paredzēta šā gada novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu