Dūklavs būtu gatavs turpināt vadīt ZM

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs (Zaļo un zemnieku savienība, ZZS) būtu gatavs turpināt vadīt Zemkopības ministriju (ZM) arī nākamajā valdībā.

"Es jau esmu teicis, un es savus uzskatus tik bieži nemainu [..] ka šo periodu esmu gatavs nostrādāt, ja man būs atļauts un dotas tādas tiesības to darīt," trešdien intervijā LNT raidījumā "900 sekundes" sacīja Dūklavs, atbildot uz jautājumu, vai viņš būtu gatavs turpināt vadīt ministriju.

Ja tiks dota tāda iespēja, Dūklavs ir gatavs turpināt darbu, viņš atzina, vēršot uzmanību uz iestrādēm valdības darbā un sadarbību ar citiem ministriem. Tāpat jāņem vērā,ka līdz ar jauno Eiropas Savienības plānošanas periodu situācija lauksaimniecībā kopumā Latvijā ir sarežģīta, norādīja zemkopības ministrs.

"Dzīve rādīs, kā tur būs," viņš minēja, un piebilda, ka pašlaik gan citu partiju izteikumi liecina, ka ZZS varētu nebūt nākamajā valdībā.

Dūklavs zemkopības ministra amatā ir kopš 2009.gada marta, kad apstiprināja Valda Dombrovska pirmo valdību. Viņš ievēlēts arī 10.Saeimā.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu