Hokeja superzvaigzne Malkins ar daiļu blondīni atpūšas Jūrmalā (25)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Jūrmalā augstā humora šova «Comedy Club» ietvaros viesojas viena no pasaules hokeja superzvaigznēm, krievu hokejists Jevgēņijs Malkins (27). Pitsburgas «Penguins» zvaigzni pavada draugi un kāda simpātiska blondīne. Kopš šķiršanās no blondīnes Oksanas Kondakovas, kura jau tika dēvēta par hokejista līgavu, Malkins izvairās publiskajā telpā atklāt attiecības ar daiļo dzimumu.

Krievu hokejists Jevgēņijs Malkins, kas spēlē Nacionālās hokeja līgas (NHL) Pitsburgas «Penguins» komandā, pamatojoties uz statistiku, ir viens no 50 labākajiem NHL hokejistiem. 50 labāko hokejistu topā viņš ierindojas otrajā vietā tūlīt aiz Pitsburgas «Penguins» zvaigznes Sidnija Krosbija.

Pasaules hokeja superzvaigzne, krievu hokejists Jevgēņijs Malkins Jūrmalā apmeklēja "Comedy Club" 10. jubilejas svinības
Pasaules hokeja superzvaigzne, krievu hokejists Jevgēņijs Malkins Jūrmalā apmeklēja "Comedy Club" 10. jubilejas svinības Foto: Santa Sergejeva

Šā gada sākumā presē parādījās fotogrāfijas, kurās Malkins redzams ar blondīni, krievu vieglatlēti Darju Kļišinu, bet hokejists gan noliedzis, ka abu starpā būtu privātas attiecības.

Šajā nedēļas nogalē Malkins ieradies Jūrmalā uz «Comedy Club» desmitās jubilejas svinībām un laiku pavada garkājainas daiļavas sabiedrībā. Zīmīgi, ka šī daiļava tāpat kā iepriekšējās hokejista mīļotās, arī ir blondīne.

Jūrmalā hokejists Malkins laiku vada ar efektīgu blondīni
Jūrmalā hokejists Malkins laiku vada ar efektīgu blondīni Foto: Santa Sergejeva

Saskaņā ar Pitsburgas «Penguins» komandas līgumu, kas noslēgts uz pieciem gadiem, Malkins nopelnīs 43,5 miljonus dolāru. 2013./2014. gada sezonā viņš nopelnīs 7, 5 miljonus dolāru. Krievijas žurnāla «Tatler» iekārojamāko līgavaiņu topā iekļuvis arī hokeja zvaigzne Jevgēņijs Malkins. Tiesa gan, Malkins ar laulībām nesteidzas, šovasar viņš nosvinēja 27. dzimšanas dienu.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu