Ivars Kļaviņš dalās pārdomās par gaidāmo TV šovu «Jaunā talantu fabrika» (48)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

«OKartes skatuves» dalībnieks Ivars Kļaviņš nespēj sagaidīt, kad sāksies jaunais televīzijas talantu šovs «Jaunā talantu fabrika». Mūziķis vēlas redzēt, kādu profesiju pastāvji būs pieteikušies šovā un kas liks izgaist jau sevi pierādījušām Latvijas zvaigznēm.

Ivars ar entuziasmu gaida šova sākumu, lai redzētu, kādu profesiju pārstāvji sevi pieteiks šovā «Jaunā talantu fabrika».

«Sāk pierimt iepriekšējo mūzikas realitātes šovu kaislības, kur savus spēkus demonstrēja dažādāko profesiju pārstāvji, «Playboy» modeles, dziedošie ugunsdzēsēji un dziedošie policisti. Atkal sevi ir pieteicis jauns mūzikas realitātes šovs, un būšu godīgs, mani ieintriģēja, kādu profesiju dziedošie pārstāvji sevi pieteiks šajā «Jaunajā talantu fabrikā»,» aizdomājas Ivars.

Kamēr šovs vēl nav sācies, atliek vienīgi minēt, kādu profesiju dziedošie pārstāvji šoreiz izmēģinās veiksmi.

«Nebūs jāuztraucas par tīrību šova telpās, jo šovā piedalīsies jaunā unikālā dziedošā virtuozā slotas operatore jeb, vienkārši sakot, dziedošā apkopēja, savukārt par nekārtībām arī šova dzīvokļa telpās nebūs jāuztraucas, jo nekārtības novērsīs dziedošais apsargs. Lai visiem būtu jautrāk, šovā dalību ir pieteicis dziedošais klauns Mārtiņš Grunte, kurš, iespējams, jau pirmajā koncertā iegūs pirmo vietu, nodziedot dziesmu «Perfekta diena»,» smejas Ivars.

Neskatoties uz sarkasmu, Ivars ir pārliecināts, ka šādi šovi ir vajadzīgi, jo tie dod jauniem māksliniekiem iespēju pavisam īsā laikā sasniegt vēlamos rezultātus, iegūt atpazīstamību.

«Mēs dzīvojam laikmetā, kad cilvēkus sevišķi neinteresē tas, kas dabīgs, skaists, īsts talants, jauniem cilvēkiem vispār neinteresē nekas, tikai ārzemju mūzika un viss, kas ir debils. Šādi šovi dod iespēju daudziem jaunajiem sevi parādīt. Piecpadsmitgadīgi sīči skatās šos talantu šovus, tāpēc uzskatu, ka tas ir ļoti labs atspēriena punkts jaunajiem, vienīgi jāsaka, ka Latvijā diemžēl nav daudz talantīgu cilvēku un varu likt galvu ķīlā, ka jaunajā šovā būs labi ja viens vai divi talantīgi cilvēki, pārējie būs ne cepti, ne vārīti,» aizdomājas Ivars.

Komentāri (48)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu