Baltijas jūrā atrasts aizdomīgs objekts, iespējams, NLO

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Zinātnieki Baltijas jūras dzīlēs atklājuši neparastu anomāliju, kas ārpuszemes civilizāciju teoriju atzinējiem jau licis minēt, vai izdevies atrast pirmo citplanētiešu gaisa kuģi, raksta "Daily Mail".

Neparasto objektu pētnieki atraduši Baltijas jūrā starp Zviedrijas un Somijas krastiem vairāk nekā 90 metru dziļumā. Aizdomīgais atradums ir apaļas formas un pēc sākotnējiem attēliem tiešām līdzinās filmu veidotiem priekšstatiem par to, kādam būtu jāizskatās īstam citplanētiešu lidojošajam šķīvītim.

Apaļais objekts jūras dzīlēs atrasts ar ūdens sonorskeneru palīdzību gluži nejauši. Pētnieki šajā apkārtnē bija devušies ekspedīcijā, lai atrastu gadsimtu sena nogrimuša kuģa vraku, taču tad pamanīja apaļo objektu.

Zviedrijas laikrakstos ziņa par neprasto objektu rotā laikrakstu pirmās lappuses, jautājot, vai tiešām atradums varētu būt ārpuszemes izcelsmes.

Apaļais objekts diametrā sasniedz aptuveni 18 metrus un gultnē esot labi saskatāms. "Šajā darbā jūs redzat daudz neparasta, taču visas savas 18 gadus ilgās profesionālās karjeras laikā es nekad neesmu redzējis neko tamlīdzīgu. Šī objekta forma ir pilnīgi apaļa," saka vadošais pētnieks Peters Lindbergs.

Pētnieks skaidro, ka viņa komandai atklājuma brīdī nav bijis pietiekami resursu, lai uzreiz ķertos pie objekta pētīšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu