Seriāla «Zentas brīvdienas» pirmizrāde (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Skatītāju iemīļotā varone Zentiņa no seriāla UgunsGrēks pašlaik devusies ilgi gaidītā un pelnītā atvaļinājumā, un ir gatava īstiem vasaras piedzīvojumiem! Nebūšanas un pārpratumi ar kaimiņiem, sirdsēsti un ēst gatavošana, komiskas un amizantas situācijas gaidāmas jaunajā seriālā «Zentas brīvdienas». Skaties jau šovakar!

Situāciju komēdiju Zentas brīvdienas veido UgunsGrēka komanda, kurai šis projekts ir izraušanās no filmēšanas paviljona. Galvenās varones lomas atveidotāja Regīna Devīte saka: «Es ikvienai sievietei kaut reizi mūžā novēlu tik raibu vasaru kā Zentai šovasar.» Seriāla producente Baiba Saleniece pauž prieku par darbu pie projekta Zentas brīvdienas: «Esam

gandarīti par iespēju strādāt citā vidē – darbība notiek ciematā Lapsas,

un stāstīt skatītājiem stāstu par mūsu populārās varones vasaras krāsainajiem piedzīvojumiem.»

Stāsts būs par latviešu iemīļotā seriāla UgunsGrēks varoni Zentu, kura devusies vasaras atvaļinājumā pieskatīt savu radinieku māju. Tad arī viss sākas – pārpratumi un nebūšanas ar kaimiņiem, sirdī iekrīt kāds vīrietis Gastons, un lietā tiek likts viss Zentas šarms, lai viņam iepatiktos. Tā kā vīriešiem mīlestība iet caur vēderu un ļoti gribas Gastonam iepatikties, Zenta ķeras klāt arī pie kulinārijas brīnumu gatavošanas. Katrā no sērijām Zenta viena vai arī kopā ar kaimiņiem gatavos kaut ko gardu. Recepšu sarakstā atrodama siera kūka, kamembēra– biezpiena sacepums ar kūpinātu šķiņķi, uzkodas pie alus, arī grillēšanas receptes un citi gardumi, kuru autors ir Bīriņu pils šefpavārs Kaspars Rocēns.

Iepazīstieties ar Zentas kaimiņiem!

Kopā ar R.Devīti vasaru TV3 skatītajiem raibāku padarīs

Andris Bērziņš, kurš iejutīsies svaigās gaļas un zivju pārdevēja Gastona lomā.

Gastons ir jautrs atraitnis, kura sieva ir mirusi pirms 10 gadiem, bet dēls un meita pieauguši un katram sava dzīve. Labi, ka darbs viņam tāds, kur apgrozās daudz kundzes. Viņš pēc dabas ir omulīgs un komunikabls, tāpēc nelaiž garām iespēju paflirtēt. Visas viņā samīlējušās un cer ieņemt mirušās sievas vietu. Gastons otrreiz precēties netaisās, bet izbauda pieprasīta vīrieša statusu un priekšrocības. Kāpēc gan ne?! Un kāda sakritība - Gastons dzīvo viens pats mājā, kas atrodas tajā pašā jauno māju ciematā, kur Zentas pieskatītā māja.

Zentai kaimiņos dzīvo Dainuvīte, kuru atveido aktrise Indra Burkovska.

Dainuvīte bijusi trīs reizes precējusies, visus trīs vīrus padzinusi kā liekēžus. Viņa vairāk precēties netaisās, uzskata, ka ar meitu Daci pilnīgi pietiek un mājās ir viens vecis uz divām – znots Zigītis. Dainuvītes ģimenes galvenais ienākuma avots ir viņai piederošā dārzniecība, kurā strādā viņa pati, meita Dace un znots Zigis, kā arī strādnieki, kas tiek periodiski algoti. Dainuvīte ir galvenā noteicēja pār ģimenes budžetu un naudas maku. Un par visu vairāk mīl pamācīt Daci un Zigi dzīvot!

Dainuvītes znots Zigis seriālā Zentas brīvdienas būs aktieris Ivars Kļavinskis. Zigis ir cilvēks ar zelta rokām, spēj salabot visu un prot visus mājsaimniecības darbus. Zigis ir komunikabls un allaž priecīgs par iespēju ciemoties visās kaimiņu mājās pēc kārtas. Pie kaimiņiem viņš ne tikai viesojas, bet arī piepelnās, padarot visus darbus, ko paši saimnieki neprot. Viņš samaksu par padarīto darbu bieži pieņem nevis naudā, bet graudā, tāpēc lielāko daļu laika ir viegli ieķēris. Tam ir arī labās iezīmes – Zigis vienmēr ir lieliskā garastāvoklī, koķetē ar visām sievietēm un ir čomiskās attiecībās ar visiem vīriešiem.

Zigim ir sieva Dace, kuras loma uzticēta aktrisei ir Baibai Neijai. Daci viņš mīl un ar viņu ir precējies jau piecus gadus. Viss būtu labi, ja viņa nebūtu tik pareiza, kārtīga un biežāk piekristu iedzert ar viņu kopā kādu aliņu. Dace ļoti mīl savu vīru, ir temperamentīga un kaislīga, tāpēc ātri aizsvilstas, taisa greizsirdības scēnas, kad koķetē ar sievietēm. Taču tikpat ātri viņa arī nomierinās. Daces hobijs ir skaistumkopšana un viņa varētu caurām dienām interesēties un nodarboties tikai ar to. Dievina lasīt par jaunākajām modes tendencēm, izmēģināt jaunas skaistumkopšanas receptes. Bet šie nav vienīgie seriāla varoņi, papildu Zentai, Gastonam Dainuvītei, Dacei un Zigim Zentas brīvdienās varēs sastapt arī Vidusāzijas sauszemes bruņurupucīti, kuras īstās mājas ir Zooloģiskajā dārzā, un Jorkšīras terjerīti Bučiņu.

Izbaudiet jauno seriālu Zentas brīvdienas no 2.augusta piektdienās 20:20 TV3!

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu