PLL deputāti pārbēg pie draugiem uz ZZS

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No politbiznesa apvienības "Par labu Latviju" (PLL) Saeimā ievēlētais deputāts Imants Jānis Bekešs 11.Saeimas vēlēšanās piedalīsies no Zaļu un zemnieku savienības (ZZS) saraksta, apstiprināja deputāts. Pirms nedēļas jau vēstījām, ka cits PLL deputāts Māris Kučinskis atskārtis mazās izredzes iekļūt Saeimā no PLL saraksta, nolēma kooperēties ar apvienībai tuvāko politisko partiju - Lemberga ZZS.

No apvienības "Par labu Latviju" (PLL) Saeimā ievēlētais deputāts Imants Jānis Bekešs 11.Saeimas vēlēšanās piedalīsies no Zaļu un zemnieku savienības (ZZS) saraksta, aģentūrai LETA apstiprināja deputāts.

Bekešs stāstīja, ka pirms tam esot bijis bezpartejisks, tāpēc neesot nekādu problēmu piedalīties 11.Saeimas vēlēšanās no ZZS saraksta.

"Tā kā Saeimas plenārsēžu zālē sēžu vistuvāk ZZS, tad esmu palicis zaļš," piebilda deputāts.

Bekešs pirms ievēlēšanas Saeimā bijis Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes priekšnieks, bet 10.Saeimas vēlēšanās parlamentā ievēlēts no PLL saraksta.

Jau ziņots, ka no ZZS saraksta piekritis kandidēt arī PLL Saeimas deputāts, Tautas partijas ilggadējais biedrs Māris Kučinskis. Kā galveno motivāciju savam lēmumam Kučinskis nosauca to, ka šādi jūtot saikni ar cilvēkiem reģionos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu