Ainārs Šlesers: «Pārāk liela ažiotāža ap «Jauno vilni»!»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Lai gan kritika un ažiotāža nebeidz virmot ap Jūrmalā notiekošo vasaras mūzikas festivālu «Jaunais vilnis», miljonārs, ekspolitiķis Ainārs Šlesers (43) sarunā atklāj, ko viņš domā par šā pasākuma nozīmīgumu Jūrmalai, Latvijas mūziķiem un uzņēmējiem.

«Redziet, nevajag jaukt divas lietas. Raimonds Pauls ir cilvēks numur viens estrādē un šajā konkrētajā jomā, un viņam ir tiesības uz savu viedokli, profesionālo kritiku. Bet, kad tie cilvēki, kuri mēģina kritizēt šo pasākumu, kaut kādā veidā mēģina nostāties pret šo notikumu, saprotu, ka šis pasākums var tikt salīdzināts ar jebkuru uzņemtu kinofilmu, vai tā ir Latvijas, Holivudas vai Krievijas. Un kinoteātrī ir ārkārtīgi vienkārši. Ja kādam patīk kāda jauna filma, tad viņš iet uz šo filmu, bet, ja nepatīk, tad cilvēks uz šo filmu neiet un nemaz nerunā par to. Pārāk liela ažiotāža! Diemžēl joprojām ir politiķi, kuri mēģina kaut kādā veidā pievērst sev uzmanību. Viņiem ir nepieciešams kaut kāds konflikts, lai ap to profitētu, proti, iegūtu no tā visa kādu labumu.

Inese un Ainārs Šleseri apmeklē "Jaunā viļņa 2013" noslēguma koncertu
Inese un Ainārs Šleseri apmeklē "Jaunā viļņa 2013" noslēguma koncertu Foto: Santa Sergejeva
Jūrmalas mērs Gatis Truksnis (no kreisās) un miljonārs, ekspolitiķis Ainārs Šlesers
Jūrmalas mērs Gatis Truksnis (no kreisās) un miljonārs, ekspolitiķis Ainārs Šlesers Foto: Santa Sergejeva
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu