«Instrumenti» un «The Sound Poets» festivālā «Galapagai» (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars / TVNET

Šajā nedēļas nogalē jau 11. reizi Lietuvā uz gleznainās Zaraso salas norisināsies festivāls «Galapagai» un tajā uzstāsies vairākas latviešu mūzikas zvaigznes.

«Galapagai» ir lielākais Lietuvas festivāls un norisinās tikai 28 km attālumā no Daugavpils. Var uzskatīt, ka šogad to «iekarojuši» latvieši, jo no Latvijas festivālā uzstāsies sešas grupas - «Astro’n’out», «The Sound Poets», «Instrumenti», «Burned in Blizzard», «Trenkill Method» un «Relisceed».

«Astro’n’out» menedžments atklāj, ka festivālā tiks pirmatskaņots grupas jaunais angļu albums, pie kura norit darbs ierakstu studijā. Tāpat dzirdēsim «Instrumentus» ar jauno plati «Procrastination», kā arī «The Sound Poets», kas tiek dēvēti par šīs vasaras labāko festivālu dzīvās uzstāšanās grupu.

Festivālu īpaši vērts apmeklēt repmetāla grupas «Clawfinger» faniem, jo grupa ar savu vienīgo koncertu Baltijā atzīmēs 20 gadu pastāvēšanu. Tāpat «Galapagai» koncertu sniegs savā žanrā pazīstamais britu elektroniskās mūzikas kolektīvs «Hadouken!».

«Galapagai» telšu pilsētiņa ir bez maksas. Divu dienu festivāla biļete 18 Ls, ar bet ISIC karti 15% lētāk. Biļetes iespējams iegādāties «Biļešu servisa» kasēs un mājaslapā bilesuserviss.lv.

GALAPAGAI 2013 uzstāsies:

Instrumenti (LV), Astro‘n‘out (LV), The Sound Poets (LV), Trendkill Method (LV), Relicseed (LV), Burned in Blizzard (LV), Hadouken! (UK), Clawfinger (SE), Lyapis Trubetskoy (BY), Charlie Straight (CZ), G&G Sindikatas (LT), Antis (LT), BIX (LT), Golden Parazyth (LT), Alekna (LT), Empti (LT), Biplan (LT), The Geresni (LT), Garbanotas Bosistas (LT), Yoko Mono (LT), Timohi (LT), The Angelcy (IL), Digital Digital (EE), AC/DC Tribute.LT (LT), Thundertale (LT), Awakening Sun (LT), Paralytic (LT), Roadkill (LT), Mandragora (LT), Hayley‘s Royal Whores (FI), Arcadia (IT), Napoleon Gold (LU), The Sneekers (LT), Lunatiq (LT), Makdett (LT).

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu