Šodien atklās «Comedy Club» festivālu Jūrmalā (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Šovakar plkst.23 ar vērienīgu pasākumu Dzintaru pludmalē, «Havana Lounge Club», tiks atklāta Krievijas televīzijas humora šova «Comedy Club» desmit gadu jubilejas festivāla «Augstā humora nedēļa» programma. Skatītājus un viesus gaida piecas neaizmirstamas humora pilnas dienas, mūzika un neaprakstāmu sajūtu vilnis.

«Comedy Club», kuriem šis festivāls būs svētku reize, jo šogad populārais klubs svinēs 10. radošās darbības gadu, ir sagatavojuši piesātinātu un ekskluzīvu koncertu programmu «Dzintaros» un saviesīgu vakaru programmu «Havana Lounge Club». Festivāla

formāts ir pavisam jauns, piesātināts ar pasaules un Krievijas mūziķu un DJ priekšnesumiem,

«Comedy Club» jaunuzvedumiem, pasākumu apmeklēs VIP un ietekmīgi cilvēki no visas pasaules.

FESTIVĀLA PROGRAMMA

31. JŪLIJS

23.00 - festivāla «Augstā humora nedēļa» ar «Comedy Club» Grand Opening «Havana Lounge Club».

Desmitās jubilejas svinīgais sākums uzdos toni visam festivālam.

Ekskluzīvas dekorācijas, neticami skatuves specefekti, vienreizējs skaņas un gaismas aprīkojums, foršas dāvanas no viesiem un viesiem, pirotehnikas šovs. Daudzi populāro «Comedy Club» draugi no visas pasaules, spridzina VISI rezidenti. Milzum daudz humora un neaprakstāmu sajūtu vilnis pasākumā, kuru nevar laist garām! Īpašais saviesīgā vakara viesis - populārais dziedātājs Kreigs Deivids - izpildīs savas populārākās kompozīcijas un jaunākās dziesmas no gaidāmā albuma «Following my intuition».

1.AUGUSTS

20.00 @ Dzintari filmēšanas laikā jūs sagaida unikāli priekšnesumi un joki no rezidentiem un šovbiznesa zvaigznēm par tādām tēmām kā mūsdienu modes zīmoli, mūzikas un izklaides jaunumi, un daudz ko citu.

00.00 @ Havana Lounge Club

Saviesīgā vakara vadītāji Gavrs un Timurs Batrutdinovs viesiem

atklās jaunākās pasaules tendences: plankings, oulings, bagetings, demostrēs, kā jādejo īsts harlemšeihs

Comedy stilā un daudz ko citu. Šajā vakarā visjaunākās tendences sajaucām ar augsto humoru, piejaucām kvalitatīvu mūziku dzīvajā izpildījumā.

2.AUGUSTS

20.00 @ Dzintari galvenais filmēšanas viesis būs Parisa Hiltone. Viņa izpildīs speciāli sagatavotu svētku priekšnesumu - apsveikumu rezidentiem.

00.00 @ Havana Lounge Club

Ekskluzīva klipu pirmizrāde no vakara naglām: grupas «USB», trio «Ļusek», «Matua», «Averin». Daudz popmūzikas zvaigžņu, populāru mūziķu programmu un paši populārākie hiti. Dzīvā mūzika un dejas non-stopā - tas arī ir šā pasākuma slēptais sauklis!

Speciāli festivāla viesiem uz skaņuplašu atskaņotāja spēlēs Parisa Hiltone.

3.AUGUSTS

20.00 Comedy Crazy Style @ Dzintaru Comedy

Visdrosmīgākie joki un pārsteidzošākās atklātības. Priekšnesumi, kuru laikā aizraujas elpa un norauj jumtu.

00.00 Comedy Brazil night @ Havana Lounge Club

Neticami piepildīts, traks saviesīgs vakars.

Viskarstākās brazīlietes neaizmirstamos tērpos,

unikāls bungu šovs, ar kuru uzstāsies vakara naglas - Gariks Martirosjans un Demiss Karibidiss. Pluss - apreibinošā kašasa.

Personīgais Brazīlijas karnevāls festivāla viesiem, tropu tauriņi, virkne specefektu un lambada no žanra aizsācējiem - grupas Kaoma!

4.AUGUSTS

20.00 Comedy Sensation Style @ Dzintari.

Pēdējā vakarā atklājas slēptākie noslēpumi un viss noklusētais kļūst zināms. Jūs kļūsiet neticamu atklāsmes brīžu liecinieki, uzzināsiet daudz jaunumu un daudz ko interesantu par «Comedy Club» un viņu draugiem.

00.00 Red Sensation @ Havana Lounge Club

Tikai šajā pēdējā naktī var kļūt par lieciniekiem DJ maratona karstajai peklei: visu nakti uz skaņuplašu atskaņotāja spridzina Pāvels Voļa un slavenākie pasaules un Krievijas DJ, kuri visiem dalībniekiem sola «ellīgu karstumu». Deju placi klās sarkanais sniegs, un viesiem virsū uzgāzīsies skaņas jūra. Īpašais vakara viesis - DJ David Vendetta.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu