Māra Katarska atklāj savas sievišķības noslēpumus (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Grupas «4 Vēji» dalībniece Māra Katarska vienmēr ir izcēlusies ar lielisku stila izjūtu un sievišķīgumu. Jaunā dziedātāja stāsta par modi, stilu un to, kas viņai ir būtisks apģērbā.

Māra nevar teikt, ka ļoti seko līdzi tam, kas ir modē, ja nu vienīgi pievērš uzmanību stilam, pētot žurnālus, kurus mēdz iegādāties, lai apskatītu, kas interesants notiek modes pasaulē.

Foto: No personiskā arhīva

Māra nespēj pateikt, kas padara viņu stilīgu, jo velk to, kas viņai patīk, bet uz attiecīgiem pasākumiem ģērbjas atbilstoši etiķetei.

«Sieviešu lielākā problēma, ka vienalga, cik daudz vai maz drēbju mums būs, vienmēr būs par maz, it sevišķi kurpes. Tā tiešām ir slimība! Es laikam nevaru sevi pieskaitīt pie tām, kurām «nav ko vilkt», protams, vienmēr gribēsies kaut ko jaunu, bet neesmu apsēsta ar veikaliem. Vienmēr izdomāšu labāko variantu, ko uzvilkt no tā, kas man jau ir, jo esmu iemācījusies novērtēt to, kas ir, nevis nemitīgi gausties par to, kā trūkst,» nosaka Māra.

Runājot par apģērba individualitāti, Māra stāsta, ka apģērbu individuālu padara tas, kā tajā jūties, piemēram, uzvelkot skaistu, sarkanu kokteiļkleitu, tu tajā jūties seksīga un pārliecināta, tad tas ir tavs apģērbs, jo tas nevalkā tevi, bet otrādi.

Foto: No personiskā arhīva

«To jau mēs redzam pa ielu, kad nāk pretim kāda skaista sieviete pilnīgi vienkāršās drēbēs, bet viņa liek tām izskatīties unikālām tāpēc, ka no viņas plūst enerģija, pārliecība, seksapīls un vēl milzum daudz labu īpašību. Visbiežāk tas ir tāds mirklis dzīvē, kad tu sāc mīlēt sevi un vairs neraizējies par citu pārmetumiem un aizspriedumiem,» tā Māra.

Protams, sasniedzot kaut kādu popularitāti, tā uzliek atbildību, jo tevi pēta no matu galiņiem līdz nadziņiem, bet Mārai patīk vienmēr būt koptai.

Foto: No personiskā arhīva

«Esmu daudzreiz kļūdījusies, izvēloties apģērbu, ko vilkt uz pasākumiem, tad gan es jūtos bezgala neērti un arī garastāvoklis vairs nav tas, jo visu laiku ir nekomfortabla sajūta, tāpēc tagad vienmēr padomāju divreiz, pirms kaut ko velku,» smejas dziedātāja.

Māra ir mēģinājusi arī šūt, bet ātri vien saprata, ka šūšana nav priekš viņas, tomēr tērpu idejas viņai ir.

«Šujot viss, ko izdaru, ir - saplēšu šujmašīnas. Kad dzīvē būs vairāk naudas, gribēšu idejas realizēt, pati gan nešujot,» noslēpumaini nosaka Māra.







Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu