Gomesa nosvinēja dzimšanas dienu kopā ar Bīberu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise un dziedātāja Selēna Gomesa divdesmit pirmo dzimšanas dienu nosvinēja pāris dienas vēlāk. Gomesa uzrīkoja labākajiem draugiem ballīti. Viesu vidū bija tādi cilvēki kā Nina Dobreva, Džeidens Smits, Džulianna Hafa un meitenes bijušais mīļotais cilvēks Džastins Bībers.

Džastins ieradās sveikt savu draudzeni, speciāli atlidojot uz Losandželosu; dziedātājs nebija ģērbies pasākumam piemērotā apģērbā, jo ballīte bija ieturēta austrumu stilā. Tomēr Džastinam rokās bija sarkana roze, ar kuru viņš iepriecināja savu bijušo sirdsdāmu.

Gomesa izklaides programmai bija nolīgusi vēderdejotājas, čūsku dresētājus un hennas zīmējumu meistarus. Viesi ar lielāko prieku iesaistījās austrumnieciskajās izklaidēs.

Džeidens Smits bijušajiem mīlniekiem palīdzējis negaidot aizbēgt no preses un viesiem, lai pavadītu laiku divatā. Tomēr fotogrāfiem ir izdevies iemūžināt, ka pārītis bija sadevušies rokās.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu