Notikušas atvadas no Eimijas Vainhausas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai atvadītos no Eimijas Vainhausas (Amy Winehouse), kura pirms trim dienām aizgāja aizsaulē, otrdien Londonas kapsētā pulcējās dziedātājas ģimene un tuvākie draugi.

Tradicionālo ebreju bēru ceremoniju apmeklēja aptuveni 100 sērotāji, tostarp Vainhausas producents Marks Ronsons un Kellija Osborna.

Aizlūguma beigās tika atskaņota Kerolas Kingas dziesma "So Far Away", un ceremonija noslēdzās ar dziedātājas tēva Miča Vainhausa vārdiem:

"Arlabunakti, manu eņģel, dusi saldi, mamma un tētis tevi tik ļoti mīl."

Ceremonijas laikā Mičs sacīja, ka viņa 27 gadus vecā meita pēdējo mēnešu laikā bijusi laimīgāka nekā daudzus iepriekšējos gadus un plānojusi nākotni kopā ar savu draugu, 35 gadus veco kinorežisoru Regu Trevisu.

Pēc dievkalpojuma Vainhausa tika kremēta.

Kā vēstīts iepriekš, 27 gadus vecā Vainhausa pagājušajā sestdienā atrasta mirusi savā dzīvoklī Londonas ziemeļos.

Ziņo, ka policija uz viņas mājām izsaukta pagājušās sestdienas pēcpusdienā, kad dziedātāju mirušu atrada Londonas neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieki. Dziedātājai veiktā autopsija nav uzrādījusi nāves cēloni, tādēļ veiktas papildu toksikoloģiskās analīzes, un to rezultāti gaidāmi pēc divām līdz četrām nedēļām.

Šonedēļ laikraksts "The Daily Telegraph" ziņoja, ka pēc dziedātājas nāves varētu iznākt albums ar līdz šim nedzirdētām kompozīcijām.

Eimijas māte Dženisa Vainhausa (Janis Winehouse)
Eimijas māte Dženisa Vainhausa (Janis Winehouse) Foto: REUTERS/ScanPix
Britu mūziķis un Eimijas Vainhausas draugs Marks Ronsons
Britu mūziķis un Eimijas Vainhausas draugs Marks Ronsons Foto: REUTERS/ScanPix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu