Auto sacensības "Baltic Mini Challenge 2011"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Turpinot 2010.gadā Lietuvā sākto tradīciju ātrumtrasē mēroties spēkiem ar kaimiņvalstu Mini un MINI braucējiem, košākās auto sacensības reģionā Baltic Mini Challenge 2011 (BMC) šogad 30.jūlijā notiks Latvijā. Sacensību sākums Biķernieku trasē plkst. 11:00, ieeja no plkst. 8:30.

Par Baltic Mini Challenge 2011 uzvarētāja titulu cīnīsies MINI un Mini no visa Baltijas jūras reģiona un NVS valstīm. Biķernieki - iespējams, ir ātrākā trase Baltijas valstīs, kas slavena ar straujām virāžām un viltīgiem līkumiem - kā radīta gan klasisko Mini, gan jauno MINI spēku un veiklības pārbaudei.

Dalību sacensībās pieteikušas vairāk nekā desmit ekipāžas no Lietuvas, pāris igauņu, vairākas ekipāžas no Polijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Krievijas (Maskava, Sanktpēterburga) un vismaz 30 no Latvijas.

Foto: Publicitātes foto

Kamēr ātrie automobiļi sacentīsies trasē, pārējiem dalībniekiem svētku gaisotnē notiks atrakcijas un spēles.

Vakara programmā - "Čempionu balle" Ķīšezera krastā ar apbalvošanas ceremoniju un īpašajiem viesiem, tiesa, ieeja paredzēta tikai dalībniekiem.

31.jūlijā no 11:00 Jūrmalā būs unikāla iespēja apskatīt dažus iepriekšējā dienā sacensībās piedalījušos MINI/Mini tuvplānā tieši Dzintaru pludmalē pie bāra Let.To, kur notiks BMC dalībnieku atpūtas pasākums. Pēc saspringtajām sacensībām dalībnieki relaksētā atmosfērā apspriedīs piedzīvojumus trasē un varbūt pat izsmēķēs kādu miera pīpi ar iepriekšējās dienas konkurentiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu