«Jaunā Talantu Fabrikas» atlases aizkulisēs (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau pavisam drīz ikviens Kanāla 2 skatītājs varēs pa atslēgas caurumu ielūkoties šova Jaunā talantu fabrika atlases norises gaitā. Divi īpaši veidoti raidījumi Jaunā Talantu Fabrika. Atlase parādīs kolorīto šova pretendentu gatavību vērienīgajam izaicinājumam. Cik satraukušies bija jaunieši? Kādas dziesmas un priekšnesumus atlasē redzēja žūrija?

Kanāla 2 šova Jaunā Talantu Fabrika pirmajai dalībnieku atlases kārtai pieteicās 693 jaunieši, no kuriem žūrija izvēlējās 90 pretendentus, kas piedalīsies šova otrajā atlasē.

Pēc šova otrās atlases kārtas tika noteikti 12 finālisti, kuri startēs

Kanāla 2 jaunās sezonas vērienīgākajā un aizraujošākajā šovā Jaunā Talantu Fabrika! Paredzētas divas atlases kārtas, jo, lai nonāktu uz Kanāla 2 lielās skatuves un tiktu pie augstas raudzes pasniedzējiem, šova rīkotājiem jāatrod paši talantīgākie, centīgākie un uzņēmīgākie jaunieši. Viens ir skaidrs - Latvijā ir ļoti daudz jaunu cilvēku, kuri deg nepacietībā mācīties pie profesionāliem pedagogiem, kāpt uz lielās skatuves un gozēties slavas saulītē.

Jaunā Talantu Fabrika pedagogi– Jolanta Gulbe-Paškeviča, Edgars Kramiņš un Dons -ir gatavi mācīt un atbalstīt, skolot un būt klāt, kad spēki jau galā. E.Kramiņš ir Latvijā un Austrijā atzīts, bezkaislīgs un profesionāls vokālais pedagogs. J.Gulbe-Paškeviča ir skatuves dīva, Latvijas samtainākā džeza balss un profesionāla vokālā pedagoģe. Savukārt Dons savu ceļu mūzikā sācis realitātes šovā un šodien ir viens no Latvijas spēcīgākajiem mūziķiem.

Ielūkoties pa atslēgas caurumu

Laiks sapulcēt draugus, radus, mammu, tēti, brāļus, māsas, vecmāmiņas un vectētiņus pie Kanāla 2 ekrāniem, jo laiks ieskatīties atlases gaitā! Būs iespējams vērot interesantākos un neparastākos priekšnesumus, uzzināt kādus mūzikas stilus Latvijā iecienījuši jaunieši, kādus instrumentus ņēmuši līdzi uz atlasi, un ko viņi bija gatavi darīt, lai parādītu sevi žūrijai no labākās puses. Ko par savu uzstāšanos teica paši dalībnieki un ko pauda žūrija? Kādas ir jauniešu prognozes iekļūt šovā? To visu un vēl vairāk varēs ieraudzīt divos Jaunās Talantu Fabrikas. Atlase raidījumos.

Skatieties Jaunā Talantu Fabrika. Atlase raidījumus 5. un 12.augustā 21:10 Kanālā 2!

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu