Sabiles Vīna svētku šarms (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šodien izskan Sabiles Vīna svētku pasākumi, informēja Sabiles pilsētas un Abavas pagasta pārvaldes tūrisma organizatore Laura Markusa.

Svētku ceturtajā dienā notiks pasākums «Plostotava» - Abavas abu krastu modināšana, sacensības ar vingrošanu, dziedāšanu un ūdens procedūrām.

Notiks arī bērnu popgrupu salidojums «Vīnogu sadziedāšanās» un svētku noslēguma koncerts «Čigānzēni», kurā uzstāsies Dzintars Čīča, Kaspars Antess un brāļi Riči.

Jau ziņojām, ka no ceturtdienas līdz 28.jūlijam Talsu novada Sabilē notiek 15.Sabiles Vīna svētki. Tie atklāti ar gājienu, kuram dots nosaukums «Kolchoznieku parāde».

Sestdien notika Sabiles modināšanas pasākumu «Labrīt,Sabile!», Vīna tirdziņš, Amatnieku sēta, kā arī svētku atklāšanas gājiens. Svētku laikā darbojās Vairoņa un Teklas danču placis, «Krāmotava, «Vīnotava», pieaugušo popiela un citas aktivitātes.

Svētkus baudīt bija ieradušies daudz pilsētas viesu.

Piektdien Sabiles pilskalnā notika muzikāls pikniks kopā ar grupu «The Sound Poets» un dziesminieci Aneti Kozlovsku, kā arī grupas «Instrumenti» brīvdabas koncertkino.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu