Ar krāšņu buru parādi Rīgā noslēgsies regate «Tall Ships Races» (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar krāšņu buru parādi šodien noslēgsies burukuģu un jahtu regates «Tall Ships Races» Rīgas posms.

Vairāk nekā 100 burinieku un jahtu, kas Rīgā uzkavējas kopš 25.jūlija, šodien, regates pēdējā dienā, piedalīsies buru parādē - visi kuģi būs vērojami vienkopus paceltām burām.

Burinieki pa Daugavu virzīsies lēnām, apmēram divas stundas, no plkst.11.30 līdz 13.30, no Vecrīgas līdz Daugavas ietekai.

Ieteicamās buru parādes skatīšanās vietas ir Voleru iela un Voleru stāvlaukums, kā arī stāvlaukums Matrožu ielā 15, kur par auto novietošanu būs jāmaksā viens lats. No Mangaļsalas mola varēs vērot, kā kuģi izbrauc pa jūras vārtiem. Skatītājiem, kas dosies uz Mangaļsalas molu, ieteicams izmantot sabiedrisko transportu.

Kā ziņots, no 25.jūlija līdz 28.jūlijam Rīgā notiek starptautisko mācību burukuģu un jahtu regate «The Tall Ships Races 2013» - šajā laikā vairāk nekā 100 burinieki un jahtas no 17 pasaules valstīm ieradušies Rīgā, kur tos var apskatīt pie pasažieru ostas termināļa un Andrejostas jahtklubā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu