Pēteris Upelnieks: es nepārdzīvoju! (76)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar savu priekšnesumu Latvijas pārstāvis Pēteris Upelnieks vakar izpelnījās pat zemāku kopējo žūrijas vērtējumu nekā pirmajā dienā, tāpēc pēc konkursa otrās dienas ar 211 punktiem joprojām ierindojas pirmspēdējā vietā. Arī vakar, zemāko atzīmi - astotnieku - ielika Itālijas estrādes dziedātājs Toto Kutunjo.

«Es nezinu, katram cilvēkam ir sava brīva izvēle un viņš noteikti pats zina, kāpēc viņš tā dara, es uzskatu – galvenais, ka es labi jūtos, ka man nav nekādi pārdzīvojumi, tā kā es par to īpaši nedomāju,» par pašreizējo situāciju runā Latvijas pārstāvis Pēteris Upelnieks.

Labākās balsis pēc žūrijas domām ir pārstāvjiem no Kubas, Gruzijas un Vjetnamas. Visi konkursanti šodien baudīja brīvdienu un liedegā mērojās spēkiem pludmales futbola mačā ar Krievijas šovbiznesa un konkursa rīkotāju komandu. Interesanti, ka Latvijas pārstāvim šeit veicās labāk, savukārt kubietis nespēja komandu glābt no zaudējuma.

Konkursā joprojām saglabājas intriga. Trešajā konkursa dienā žūrijas balsojums būs aizklāts, tāpēc rezultātus grūti paredzēt. Arī konkursantu sniegums nav paredzams.

Komentāri (76)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu