"Dirty Deal" svinēs piecu gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Radošo iniciatīvu centrs "Dirty Deal" visas nedēļas garumā svinēs savu piecu gadu jubileju, informē centra pārstāvji.

Svinību programmu veidos gan mūzikas pasākumi, gan teātra izrādes, gan kino kluba veidotā īpašā filmu programma.

"Dirty Deal" izvedojās 2006.gadā Andrejsalā, kur tika veidoti dažādi ar mākslu un mūziku saistīti pasākumi, radās neatkarīgais teātris "Dirty Deal Teatro". 2008.gadā "Dirty Deal" atrada jaunu mājvietu Spīķeros, kur darbojas mūzikas klubs/kafejnīca "Dirty Deal Cafe", "Dirty Deal" kino klubs, jauno mūziķu atbalsta organizācija "Dirty Deal Audio" un neatkarīgais teātris "Dirty Deal Teatro".

Pirmdien "Dirty Deal Teatro" būs vērojama Vladislava Nastavševa izrāde "Puiši smaržo pēc apelsīniem", bet "Dirty Deal Cafe" spēlēs DJ Urbis.

Otrdien "Dirty Deal" Kino klubā varēs noskatīties Šeina Medouza filmu "Somers Town", bet "Dirty Deal Cafe" muzicēs Goran Gora un "100 baltas dvēseles", DJ Miks Mitrēvics, Kaspars Groševs un "Chabucca".

Trešdien "Dirty Deal Teatro" varēs noskatīties Andreja Polozkova veidoto monoizrādi "Jēkabs", kurā spēlē Kārlis Krūmiņš. Savukārt ceturtdien notiks dejas, dzejas un kino projekts "Aklā", kura režiju veido Inga Surgunte un Aija Uzulēna. "Dirty Deal Cafe" šajā vakarā - "Teatro Disko visu zvaigžņu vakars", kurā par mūziku rūpēsies teātra aktieri un režisors.

Kafejnīcā dažāda mūzika skanēs arī piektdien, bet "Dirty Deal Teatro" piedāvās izrādi - ekskursiju "Aklais randiņš ar pilsētu" angļu valodā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu