Latvijas sieviešu lakrosa izlase ierindojas 17. vietā PČ (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas lakrosa sieviešu izlase ierindojusies 17.vietā starp pasaules spēcīgākajām lakrosa komandām, pirmoreiz piedaloties pasaules čempionātā, kas norisinājās Ošavā (Kanādā) no 10.līdz 20.jūlijam, TVNET informēja LLF.

Čempionātā piedalījās 19 sieviešu komandas. Pārliecinošu uzvaru jau otro reizi pēc kārtas pasaules čempionātā svinēja Amerikas Savienoto valstu komanda, atstājot otrajā vietā Kanādas izlasi, bet trešo vietu izcīnīja Austrālija, pārspējot Anglijas izlasi.

Latvijas izlase, pārspējot Zviedrijas un Honkongas valstsvienības, ierindojās 17.vietā.

Latvijas Lakrosa federācija prezidents Jānis Stērninieks debiju pasaules čempionātā uzskata par veiksmīgu: «Pēc čempionāta analizējot izlases startu, jāatzīst, ka tas ir izdevies veiksmīgs. Gan Eiropas čempionāts Amsterdamā pagājušajā gadā, gan šī gada pasaules čempionāts ir devuši neatsveramu pieredzi, kas ir milzīgs solis Latvijas lakrosa attīstībā. Šos starptautiskos startus var uzskatīt par lakrosa panākumiem, jo sievietes lakrosu Latvijā spēlē tikai 4 gadus. Komanda parādīja raksturu, nenobijās no pieredzējušām spēlētājām, parādīja drosmi, cīņassparu un neatlaidību. Sports nav bez līdzjutējiem, Latvijas Lakrosa federācija vēlas pateikt paldies par atbalstu un sirsnību Toronto apkaimē dzīvojošajiem latviešiem, kas bija klāt visās mūsu spēlēs.»

Latvijas sieviešu lakrosa komanda čempionātā aizvadīja pavisam 8 spēles deviņās dienās, stājoties pretim arī tādām spēcīgām komandām kā Jaunzēlandes un Īrijas izlases.

Divās spēlēs otrajā kārtā Latvijas izlase pārspēja Honkongas un Zviedrijas izlases, izcīnot uzvaras.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu