Ceļvedis: dabas koncertzāle, burinieki, vīna svētki u.c. (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pēc festivāla aktīvajām mūzikas brīvdienām prasīt prasās pēc kā mierīgāka! Šajās brīvdienās laiks buriniekiem, blūzam, dabas koncertzālei, vīna svētkiem, pilsētu svētkiem u.c. Bet tiem, kurus tomēr nemiers dīda aicinām doties uz rokfestivālu «Klang», «Fonokluba» gada lielkoncertu vai uz «Depeche mode» koncertu Viļņā, kurp dosies arī TVNET.

PASĀKUMI

«The Tall Ships Races» burinieki

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Kanāla regate

Foto: publicitātes

Sākas Sabiles Vīna svētki

Foto: publicitātes

Āraišu svētki

Foto: publicitātes

Cēsu svētki

Foto: publicitātes

Grīziņkalna svētki

Foto: publicitātes

KONCERTI

«Depeche Mode» un Instrumenti Viļņā

Foto: publicitātes

Šonedēļ Siguldas IV Blūza svētki

Foto: publicitātes

Ķekavas novadā notiks rokfestivāls «Klang»

Foto: publicitātes

Salacgrīvā notiks ceturtais starptautiskais klasiskās mūzikas festivāls

Foto: publicitātes

"Esplanāde 2014" muzicēs grupa "Astro’n’out"

Foto: TVNET

Inešos notiks Mazās Kalniņa dienas

Foto: publicitātes

Norisināsies «Fonokluba» gada lielkoncerts

27. jūlijā Cēsu «Fonoklubs» iziet ārpus kluba telpām, uz brīvdabas skatuves pulcējot tādus māksliniekus kā «Pienvedēja Piedzīvojumi», «Laime Pilnīga», «Laika Suns», «Indygo», «The Velvet Supernova», Dj Egons Reiters un daudzus citus. Jau trešo gadu pēc kārtas, «Fonoklubs», atzīmējot Cēsu pilsētas svētkus, savu darbību izved arī ārpus kluba telpām, piedāvājot bezmaksas koncertu visas dienas garumā. Uz lielās skatuves, kas atradīsies klubam pieguļošajā Līvu laukumā, uzstāsies deviņas grupas un dīdžejs: «Pienvedēja Piedzīvojumi», «Laime Pilnīga», «Laika Suns», «Indygo», «The Velvet Supernova», «Crow Mother», «B Sea Surfers», Miks Dukurs, kā arī viesi no Igaunijas – «Elephants From Neptune» un Egons Reiters.

«Šūbertiāde» Ungurmuižā

Foto: publicitātes

Dabas koncertzāle

Pēc ilgāka laika zinātnes, mūzikas un mākslas projekts Dabas koncertzāle atkal atgriezīsies Ziemeļvidzemē, kur meklējami tā pirmsākumi. Šogad biedrība «Dabas koncertzāle» un Dabas aizsardzības pārvalde piedāvā divus pasākumus - pirmais no tiem notiks 27.jūlijā netālu no mūsu valsts himnas radītāja Baumaņu Kārļa dzimtās puses - Viļķenes pagastā, arheoloģiskajā piemineklī Unguriņkalnā. Tajā no plkst.19 darbosies vairāk nekā 15 laboratorijas un darbnīcas. Vērojot, klausoties un līdzdarbojoties aptuveni divus desmitus tūkstošu gadu sena veidojuma dzīves stāstā varēs tuvāk iepazīt 2013. gada tematu un galveno varoni. Šo stāstu zinātniskais saturs šogad ir Latvijas Universitātes Ģeogrāfijas un zemes zinātņu fakultātes profesora Vitālija Zelča un Dabas aizsardzības pārvaldes darbinieku pārraudzībā. Ap plkst. 22 laboratorijās un darbnīcās izzināto varēs vēlreiz izjust gaismu, attēlu un skaņu priekšnesumā. Šai daļai vizuālo ietērpu - skatuvisko risinājumu, video projekcijas un izgaismojumu - jau ierasti veidos Roberts Rubīns, Viktors Keino un Oskars Timbars. Muzikālo priekšnesumu izspēlēs Ingus Ulmanis, Aigars Voitišķis, Kaspars Tobis, Andris Sējāns, Valdis un Rūta Muktupāveli un Anrijs Grinbergs.

IZRĀDES

Brīvdabas izrāde īsti latviskā garā «Bitīt rožu dārziņā»

Foto: publicitātes

Saimnieka un saimnieces diena Pastariņa muzejā

Foto: publicitātes
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu