Upelnieks pēc «Jaunā viļņa» otrās dienas joprojām pie beigām (104)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Konkursa «Jaunais vilnis 2013» Latvijas dalībnieks Pēteris Upelnieks pēc konkursa otrās dienas ar 211 punktiem joprojām ierindojas 11. jeb pirmspēdējā vietā.

Ar savu priekšnesumu Upelnieks vakar izpelnījās zemāku kopējo žūrijas vērtējumu nekā pirmajā dienā. Kopumā žūrija vakar dziedātājam piešķīra 104 punktus. Tāpat kā iepriekšējā dienā, arī šoreiz zemāko atzīmi - astotnieku - ielika Itālijas estrādes dziedātājs Toto Kutunjo, savukārt desmit punktus Upelniekam no žūrijas piešķīra Maksims Fadejevs, Laima Vaikule, Leonīds Agutins, Igors Krutojs, Igors Matvijenko un Igors Ņikolajevs.

Pēdējā jeb 12.vietā ar 210 punktiem patlaban atrodas dziedātājs Arkādijs Voitjuks no Ukrainas.

Pēteris Upelnieks joprojām atrodas pirmspēdējā vietā
Pēteris Upelnieks joprojām atrodas pirmspēdējā vietā Foto: LETA

Pēc pirmo divu dienu snieguma

pirmajā vietā ar 241 punktu atrodas dziedātājs Roberto Kel Torres no Kubas

, bet otrajā vietā ar 237 punktiem ierindojusies Salome Katamadze no Gruzijas, savukārt pirmo trijnieku ar vienādu punktu skaitu - 234 punktiem - noslēdz dziedātājs Vins Khuats no Vjetnamas un dziedātāja Meri Mindžojana no Armēnijas.

Dziedātājs Arsenijs Borodins no Krievijas pēc divām dienām nopelnījis 233 punktus, dziedātāja Jūlija Tereščenko no Krievijas nopelnījusi 232 punktus, grupa «Frukti» no Krievijas nopelnījusi 230 punktus.

Žūrijas vērtējumā 299 punktus nopelnījuši trīs konkursa dalībnieki duets «Santa-Barbara» no Krievijas, dziedātāja Elva Patti no Indonēzijas un Adams no Kazahstānas, pēc divu dienu priekšnesumiem 225 punktus nopelnījusi Olga Dibrova no Ukrainas, 219 punktus ieguvis Čingizs Mustafajevs no Azerbaidžānas un Aibeks Bakitbekovs no Kirgizstānas, bet 216 punktus nopelnījusi Lindu Teodosi no Vācijas.

Konkursa dalībniekus vērtē žūrija, kurā darbojas Valērijs Meladze, Valērija, Igors Krutojs, Igors Matvijenko, Igors Ņikolajevs, Konstantīns Meladze, Laima Vaikule, Leonīds Agutins, Maksims Fadejevs, Toto Kutunjo un Jurijs Antonovs.

Jau ziņots, ka šodien konkursa «Jaunais vilnis» dalībnieki bauda brīvdienu, taču, neskatoties uz to, Dzintaru koncertzālē šovakar notiks Leonīda Agutina radošais vakars, bet Rīgā vakarā sāksies «Muz-TV» naksts diskotēka. Plkst.12 Dzintaru pludmalē sāksies tradicionālais pludmales futbola turnīrs «New Wave International Beach Soccer Cup».

Komentāri (104)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu