Kutunjo Jūrmalā jūtas tikpat labi kā Itālijā. Smēķējot uzspēlē klavieres (23)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Itālijā populārais dziedātājs Toto Kutunjo (Toto Cutugno, 70) šajā pavasarī atcēla solo koncertu Rīgā, bet «Jauno vilni» gan pagodinājis ar savu klātbūtni. Jau iepriekš «Jaunā viļņa» organizatori vēstīja, ka Kutunjo šogad būs Maestro Raimonda Paula vietā. Jūrmalā Kutunjo bauda gan mediju, gan cilvēku uzmanību. Kutunjo bildējas ar faniem, bučo meitenes un mēģinājuma laikā pat uzspēlē klavieres, smēķējot cigareti.

Toto Kutunjo sarunā atklāj, ka Jūrmalā jūtas gluži tāpat kā mājās Itālijā. «Itālijā šobrīd ir +38 grādi, bet arī šeit jūtos labi,» teic skatuves leģenda.

Foto: Santa Sergejeva

Pa Jūrmalu slavenais itāļu dziedonis pārvietojas melnā «Mercedes-Benz automašīnā tulka un apsargu pavadībā. Tāpat kā Valērijs Ļeontjevs arī Toto apmeties viesnīcas «Lielupe» apartamentos.

«Jaunā viļņa» pirmajā konkursa dienā Toto žūrijas rindās vērtēja jaunos talantus. «Man patīk, ka konkursanti ir labā līmenī un labi sagatavojušies. Es ar lielāko prieku vērtēju jaunos talantus. Gribu teikt tikai vienu, es būšu ļoti objektīvs un patiess, tādēļ atzīmes konkursantiem no manas puses būs godīgas. Un uzvarēs šajā konkursā pats talantīgākais jaunietis, kas spēs savas emocijas nodot skatītājiem. Tas skatuves māksliniekam ir pats svarīgākais uzdevums,» teic Kutunjo.

Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu