"Grēku kalna dēkaiņi" dodas apceļot Latviju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Saulkrastu estrādē pirmizrādi piedzīvos jaunā muzikālā brīvdabas komēdija "Grēku kalna dēkaiņi", ko skatītājiem piedāvās "Muzikālais teātris 7", informē teātra pārstāve Maija Tālberga.

Jaunajā brīvdabas komēdijā, ko iestudējis režisors Voldemārs Šoriņš (viņš arī lugas autors), būs asprātīgi dialogi, komiskas un melodramatiskas situācijas, iemīļoti komiķi, dziedātāji, dramatiskie aktieri un televīzijas šovu zvaigznes, kā arī visiem zināmie un iemīļotie šlāgeri no Ilmāra Dzeņa un Larisas Mondrusas repertuāra (Dažu skaistu ziedu, Neticu, ka tā var izgaist mīla, Krizantēmas, Taurenītis, Sasatiku puisīti, Tumša, tumša tā eglīte, Staburadze, Ak vai, cik žēl u.c.) Ata Auzāna aranžējumā.

Foto: TVNET

Jaunajā iestudējumā lomās iejutīsies Atis Auzāns, Oranžais koris, Dailes teātra aktieri Akvelīna Līvmane un Gints Andžāns, dziedātājas Liene Šomase un Ieva Sutugova, Latvijas Nacionālā teātra aktieri Mārtiņš Brūveris un Jānis Skanis, horeogrāfs Alberts Kivlenieks (viņš arī veidojis iestudējuma horeogrāfiju), TV un radio personība Valters Krauze, "radio balss" Kārlis Anitens un māsas Legzdiņas.

Muzikālās komēdijas "Grēku kalna dēkaiņi" turpmākās šīs vasaras izrādes notiks Madonas estrādē (23.jūlijā plkst. 20), Ikšķiles estrādē (29.jūlijā plkst.20), Tukumā, Durbes estrādē (30.jūlijā plkst.20), Valmieras estrādē (5.augustā plkst.20), Alūksnē, Pilssalas estrādē (6.augustā plkst.19), Saldū, Kalnsētas parka estrādē (13.augustā plkst.20), Bauskā, Pilskalna estrādē (19.augustā plkst.20), bet izrāžu tūres noslēgums, kā ierasts, notiks Kuldīgas estrādē (20.augustā plkst.20).

Biļetes uz izrādi var iegādāties "Biļešu paradīzē" un izrāžu norises vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu