Ļeontjevam «Jaunā viļņa» vadība dienā piešķir desmit latus ēšanai (80)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Krievijas estrādes leģenda Valērijs Ļeontjevs (64) šogad, viesojoties «Jaunajā vilnī», ir īpaši labā omā un smaidīgs. Arī šogad tāpat kā iepriekšējos gadus Ļeontjevs nakšņo Jūrmalas viesnīcas «Lielupe» apartamentos. Par dziedātāja vajadzībām un ērtībām gādā «Jaunā viļņa» vadība, kas Ļeontjevam apmaksā arī pusdienas zvaigžņu iecienītajā restorānā «Jūra«.

Skatuves mākslinieks Valērijs Ļeontjevs, neraugoties uz gadu skaitli, ir muskuļots un labā formā, ko demonstrē arī uz skatuves saviem talanta cienītājiem. Arī šogad «Jaunā viļņa» laikā Ļeontjevs mirdz uz skatuves ekstravagantos tērpos, kas atsedz dziedātāja muskuļoto augumu un zeltaini brūno iedegumu. Ļeontjevs savos gados ir tik enerģisks, ka nepateiksi, ka slavenajam vīram jau 64 gadi.

Foto: Santa Sergejeva

Krievijas estrādes zvaigzne neslēpj, ka vairāk par visu viņš vēlas būt uz skatuves, koncertēt un doties koncertturnejās. Ļeontjevam ir svarīga skatuve un skatītāju mīlestība. Tiesa gan, jaunajiem talantiem dziedātājs nevēlas palīdzēt pierādīt sevi šovbiznesā un ķerties klāt kāda jauna skatuves mākslinieka producēšanai. Viņš atzīst, ka sevis reklamēšanai nepietiek laiks, kur nu vēl citiem!

Foto: Santa Sergejeva

Dziedātājs atklāj, ka Jūrmalā viņam beidzot ir laiks pagulēt un atpūsties. Mitinās viņš viesnīcas «Lielupe» apartamentos. Taujāts, vai nevēlas iegādāties nekustamo īpašumu Krievijas šovbiznesa zvaigžņu iecienītajā kūrortpilsētā, Ļeontjevs norāda, ka viņa plānos neietilpst dzīvokļa vai mājas iegāde Jūrmalā, jo nebūtu ko darīt šajā apvidū.

Viesojoties Jūrmalā «Jaunā viļņa» laikā, Ļeontjevam nav jāuztraucas par pusdienu maltīti, jo par viņa ērtībām un komfortu gādā pasākuma vadība. Krievijas estrādes zvaigzne pat nav piefiksējusi pa šiem gadiem, ka «Jaunā viļņa» laikā Jūrmalā dažādiem pakalpojumiem un precēm strauji palielinās cenas. «Es nezinu, cik maksā tomāti vai gurķi, tādēļ nevaru salīdzināt cenas ar iepriekšējiem gadiem,» nosaka Ļeontjevs.

Dziedātājs neslēpj, ka «Jaunā viļņa» vadība viņam piešķīrusi talonus ēšanai. Dienas limits ir desmit lati. Ļeontjevs atzīst, ka viņam pietiek ar šo naudas summu, lai paēstu. Par zvaigžņu ēdināšanu rūpējas restorāns «Jūra», kur maltīti ietur lielākā daļa «Jaunā viļņa» zvaigžņu. Arī par zvaigžņu transportu rūpējas pasākuma vadība, katram dziedātājam «Jaunā viļņa» laikā ir nodrošināts šoferis un automašīna, lai nokļūtu gan Dzintaru koncertzālē, gan uz ballītēm.

Komentāri (80)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu