"Summer Sound", "Saulkrasti Jazz" u.c. brīvdienu ceļvedī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šajā nedēļas nogalē ļaužu tūkstoši dodas Liepājas virzienā uz pirmo festivālu "Summer Sound", džeza cienītāji bauda vasaru Saulkrastos, blūza fani dodas uz Siguldu, mākslas mīļotāji uz Cēsīm, kaķu apjūsmotāji uz Jelgavu... Laipni lūgts TVNET izklaides nedēļas nogales ceļvedī!

PASĀKUMI UN KONCERTI

Festivāls "Summer Sound" Liepājā

"Guano Apes"
"Guano Apes" Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs vai bilesuserviss.lv.

Festivāls "Saulkrasti Jazz"

S. Moreno
S. Moreno Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs vai bilesuparadize.lv.

"Blūza svētki" Siguldā

P. Staten
P. Staten Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs vai bilesuserviss.lv.

Mākslas festivāls "Cēsis 2011"

Foto: publicitātes

Festivāla atklāšanas koncerta biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs vai bilesuparadize.lv.

Izstāde "Jelgavas kaķis 2011"

Foto: publicitātes

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs vai bilesuparadize.lv.

RĪGAS KLUBOS UN KROGOS

"Alā" (Smilšu 16) 22. jūlijā plkst. 21 notiks "Folkvakars", kurā uzstāsies Edgars Kārklis, Kristīne Kārkle-Puriņa, Gatis Valters, Mikus Čavarts un Krišjānis Putniņš, bet 23. jūlijā plkst. 21 uzstāsies post-folk grupa "Rikši".

"Bubamara" (Audēju 8) 22. jūlijā plkst. 22 uzstāsies "Baltic Beach Band" un spēlēs DJ Dante, bet 23. jūlijā "Crystral Sound System".

"Cocoloco" (Pēterbaznīcas 17) 22. jūlijā spēlēs DJ Beat un DJ Darzniex, bet 23. jūlijā DJ Matīss Vērdiņš.

"Cuba Cafe" (Jauniela 15) 22. jūlijā spēlēs DJ All-viss, bet 23. jūlijā DJ Yuris.

"Četros baltos kreklos" (Vecpilsētas 12) 22. jūlijā uzstāsies "Otra puse" un spēlēs DJ Andis Miezītis, bet 23. jūlijā DJ Andris Ozols.

"Depo" (Vaļņu 32) 22. jūlijā spēlēs DJ Guntis, bet 23. jūlijā uzstāsies "Last Train" un "Charisma", kā arī spēlēs DJ Guntis.

"Ļeņingrad" (Kalēju 54) 22. jūlijā spēlēs DJ Ramūns, bet 23. jūlijā DJ Ma.Be..

"Nabaklab" (Z. A. Meierovica 12) 22. jūlijā uzstāsies Dānijas un Vācijas indie pop kopprojekts "4 Guys from the Future", acoustic indie dziesminieks Chris Magerl no Austrijas un pašmāju dziesminieks Imants Daksis, kā arī spēlēs DJ Arturs Mednis, bet 23. jūlijā uzstāsies hiphopa grupa "S’T’A" un spēlēs DJ Austrums.

"Pie Labvēlīgā tipa" (Raiņa 21) 22. jūlijā uzstāsies "2tie" un spēlēs DJ Japānis, bet 23. jūlijā notiks videodiskotēka kopā ar DJ Japāni.

"Pulkvedim neviens neraksta" (Peldu 26/28) 22. jūlijā spēlēs DJ Vital (augšstāvā) un DJ AG (apakšstāvā), bet 23. jūlijā DJ All-viss un DJ Rudd (augšstāvā) un DJ Beat (apakšstāvā).

"Rock'n'Riga" (13. janvāra 33) 22. jūlijā uzstāsies "Livonicus Band" un spēlēs DJ Kaspars Bindemanis, bet 23. jūlijā uzstāsies "Thursday 12th", "Blacksmith" un "Baltic Beach Band".

RĪGAS KINOTEĀTROS

Foto: publicitātes

23. jūlijā plkst. 21 "Multikino" piedāvā "Kino nakti ar Džeisonu Stethemu", kurā tiks demonstrētas filmas "Mehāniķis" ("The Mechanic"), "Blitz" un "13".

Vecākas filmas piedāvājošais "K. Suns" (Elizabetes 83/85) no 22. jūlija sāks demonstrēt romantisko drāmu "Vēstules Džuljetai" ("Letter to Juliet"), romantisko komēdiju "Vikija Kristīna Barselona" ("Vicky Cristina Barcelona") un komēdiju "Vīri, kas skatās uz kazām" ("The Men Who Stare at Goats").

PAR VĒL CITĀM IZKLAIDES IESPĒJĀM VAR UZZINĀT TVNET PASĀKUMU AFIŠĀ UN NOTIKUMU SADAĻĀ. KATRS LASĪTĀJS AICINĀTS KOMENTĀROS IETEIKT VĒL KĀDU PASĀKUMU VAI ATPŪTAS IESPĒJU ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu