Laurim Dzelzītim mieru sniedz viņa paša lauku īpašums (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Dailes teātra aktieris un TV3 šīs vasaras karstākā seriāla «Viņas melo labāk» zvaigzne Lauris Dzelzītis vēl nav sācis baudīt atvaļinājumu, kad tas jau tūlīt beigsies.

Atvaļinājums teātrī sākās tikai pēc Jāņiem un jau augustā beigsies, filmējoties seriālā «Viņas melo labāk» un dziedot dažādos pasākumos, aktieris ir aizmirsis atpūsties un tūlīt jau sāksies pilnvērtīga teātra sezona.

«Brīvdienas teātrī ir tikai mēnesi, neesmu to vēl sācis izjust un tūlīt viss jau beigsies. Paspēju savā lauku īpašumā, kuru esmu nopircis, nevis mantojis, iestādīt augļu dārzu. Kopumā iestādīju trīsdesmit dažādus augļu kokus, tādus kā ābeles, plūmes, bumbieres, ķirsis, « lepojas Dzelzītis.

Aktieris pats gan izvēlējās kokus, gan aizveda uz īpašumu, gan iestādīja kokus savā viena hektāra lielajā sētā. Koku stādīšana prasīja veselu dienu.

Foto: Sejas.lv

«Zinu, ka visa mana dzīve ir Rīgā un tāpēc ir dīvaini pirkt zemi ārpus Rīgas, bet tas ir tik patīkami aizbraukt uz savu īpašumu un būt pašam sev, bez pilsētas steigas. Varu baudīt to, ko pats esmu veidojis, darījis, tā ir jauka sajūta. Reizēm ir forši baudīt mieru,» stāsta Dzelzītis.

Uz jautājumu vai aktieris domā vecumdienas pavadīt laiku īpašumā, viņš atbild, ka nav zināms cik daudz gadi ir palikuši, daudz vai maz, galvenais ir baudīt to, kas ir tagad, nevis vērties nākotnē.

Redzot Lauri Dzelzīti gan dzīvē, gan seriālā nerodas priekšstats, ka aktierim patīk klusums un lauku sniegtais miers, bet gan klubi un uzdzīve, priekšstats mēdz būt maldīgs.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu