WRX būs atsevišķs Subaru modelis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopš 1992. gada Subaru Impreza un Impreza WRX ir viena modeļa divas dažādas versijas, taču nākotnē robeža starp šiem auto kļūs izteiktāka un WRX kļūs par atsevišķu modeli.

Kā vēsta britu AutoExpess, WRX krasi atšķirsies no parastās Impreza ne tikai tehnikas un veiktspējas, bet arī ārējā izskata ziņā. Izdevuma noslēpumainie informācijas avoti atklājuši, ka WRX modelim un Imprezai nebūs nekā kopīga: "Ikviena WRX detaļa būs unikāla, arī dzinējs un virsbūve."

Impreza kļūs par ekonomisko bāzes modeli, savukārt WRX tiks pozicionēts virs tā un tiks apgādāts ar ierasto simetrisko pilnpiedziņu un jaunu 1,6 litru 200 zirgspēku bokserdzinēju. Pēc vārdā nenosaukto informācijas avotu teiktā, auto tiek konstruēts no nulles, paturot prātā varbūtību, ka auto tiek izmantots autosportā, kur tam jābūt starp līderiem. Līdz ar to var arī uzskatīt, ka japāņu ražotājs nav pavisam atmetis domu par atgriešanos pasaules rallija elitē, kaut arī 2008. gadā pēc WRC pamešanas teica "punkts un āmen".

No Subaru modeļu klāsta nepazudīs arī STi modelis, kas būšot ekstrēmāks nekā jebkad. Šādas izmaiņas Subaru klāstā bijušas iespējamas, drīzumā japāņi sāks piedāvāt jaunu ielas sporta auto, kas izstrādāts kopā ar Toyota.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu