«Jaunā viļņa» atklāšanā izpaliek sarkanais paklājs! Taču zvaigznes žilbina (73)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Ar krāšņu koncertu 23. jūlija pievakarē Jūrmalā Dzintaru koncertzālē atklāja starptautisko populārās mūzikas festivālu «Jaunais vilnis 2013«. Tiesa gan, šogad nelabvēlīgo laika apstākļu vai remontdarbu dēļ izpalika sarkanais paklājs, uz kura iepriekšējos gados mirdzēja Krievijas šovbiznesa populārākās zvaigznes, kā arī konkursanti. Taču zvaigznes Jūrmalā ieradušās kuplā pulkā un atklāšanas koncertā demonstrēja savus krāšņos skatuves tērpus, grima tendences un aksesuārus.

Krāšņajā «Jaunā viļņa» atklāšanas koncertā uzstājās tādas Krievijā zināmas šovbzinesa ilggadējās zvaigznes kā Josifs Kobzons, Valērijs Ļeontjevs, Kristīna Orbakaite, Valērija, Valērijs Meladze, Konstantīns Meladze, Sergejs Lazarevs, Ani Loraka, Dima Bilans, kā arī jaunie šovbiznesa spīdekļi – Ņuša, Dominiks Džokers, Potaps un Nastja, Anastasija Stocka un citi. Kā atklāšanas koncerta īpašais viesis uzstājās kanādiešu dziedātājs Garou.

«Jauno vilni» atklāja tā vadītāji – Ļera Kudrjavceva, Anna Semenoviča, Potaps, Ļipa un Aleksandrs Reva. Savukārt pašmāju populārā Krievijas dziedātāja Laima Vaikule pat nolasīja Valsts prezidenta Andra Bērziņa apsveikumu.

Laiks līdz atklāšanas koncerta sākumam izvērtās diezgan haotisks. Šobrīd Dzintaru koncertzālē turpinās remontdarbi, tādēļ pastāv noslēgtās zonas. Visur ir ierobežojumi remontdarbu dēļ. Atklāšanas koncertā grīdas pagaidu segums slīdēja kā ledus laukums, kas radīja neveiklus momentus visām smalkajām dāmām ar 15 un 20 centimetrus augstajiem papēžiem. Savukārt preses fotogrāfi šo neveiklo brīdi steidza iemūžināt fotogrāfijās. Protams, haoss izveidojās nepabeigto remontdarbu dēļ. Taču gan Krievijas šovbiznesa zvaigznes, gan citas modes dāmas, kā ierasts, žilbināja ar saviem krāšņajiem tērpiem.

Komentāri (73)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu