Jūrmalā sākas šovs «Jaunais vilnis» (31)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jūrmalā Dzintaru koncertzālē otrdien sāksies Starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss)«Jaunais vilnis».

Konkursā uzstāsies 11 «Jaunā viļņa» dalībnieki no Azerbaidžānas, Armēnijas, Gruzijas, Kazahstānas, Kirgizstānas, Krievijas, Kubas, Latvijas, Ukrainas, Vācijas un Vjetnamas. Latviju šogad konkursā pārstāv Pēteris Upelnieks, kurš 2010.gadā grupas «PeR» sastāvā piedalījās «Jaunā viļņa 2010» finālā, iegūstot 11.vietu.

Foto: publicitātes

Mūziķus konkursā vērtēs Krievijas skatuves mākslinieks Igors Krutojs, dziedātāja Laima Vaikule, dziedātājs un komponists Igors Nikolajevs, dziedātājs Leonīds Agutins, komponists Konstantīns Meladze, dziedātājs Valērijs Meladze, dziedātāja Valērija, komponists Jurijs Antonovs un producents un komponists Igors Matvijenko.

Komponists Raimonds Pauls, kas regulāri piedalījās konkursa «Jaunais vilnis» žūrijā, šogad tajā nestrādās.

Viesu statusā «Jaunā viļņa» koncertos uzstāsies kanādiešu dziedātājs, mūziklu zvaigzne Garū, itāliešu tenors Alesandro Safina, itāliešu operdziedātāju trio «Il Divo», dziedātāja Lara Fabiana un Tuto Kutunjo.

Konkurss «Jaunais vilnis» Dzintaru koncertzālē notiks līdz 28.jūlijam.

Biļešu cenas uz konkursa «Jaunais vilnis» koncertiem ir no 10 līdz pat 300 latiem, uz visiem koncertiem biļetes joprojām ir pieejamas «Biļešu servisa» tīklā.

«Jaunā viļņa» norisi atspoguļos arī kanāli LNT un TV5.

Konkursa laikā viens vakars būs veltīts dziedātāja, dzejnieka un komponista Leonīda Agutina radošajam darbam. Tāpat konkursa laikā kā viesi uzstāsies vairākas Krievijas estrādes zvaigznes.

Pirmais konkurss «Jaunais vilnis» notika 2002.gadā, un kopš tā laika divas reizes pēc kārtas uzvarējuši Latvijas pārstāvji - vokālā grupa «Cosmos» konkursā uzvaru guva 2004.gadā, bet Intars Busulis konkursā uzvarēja 2005.gadā.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu