Pēc diviem gadiem LTV ar raidījumu atgriežas žurnālists Streips (92)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Septembrī Latvijas Televīzijas (LTV) ēterā atgriezīsies žurnālists Kārlis Streips ar diskusiju raidījumu «Skats no malas», aģentūrai LETA apstiprināja Streips.

Pirmais atjaunotais raidījums gaidāms 2.septembrī vai 9.septembrī - tas esot atkarīgs no tā, cik ātri LTV izdosies iekārtot studiju. Raidījums būs skatāms pirmdienās plkst.17.30.

Iniciatīva par raidījuma atjaunošanu vairāk nākusi no paša Streipa puses, taču

arī LTV vadība bijusi pretimnākoša un notikušas raitas sarunas par raidījuma atjaunošanu.

Streipam par raidījuma atgriešanos notikušas sarunas ar LTV valdes priekšsēdētāju Ivaru Belti un LTV Ziņu dienesta vadītāju Ivetu Elksni. «Raidījums tagad būs ziņu nodaļas paspārnē, kas ir ļoti jauki,» piebilda Streips.

Žurnālists stāstīja, ka raidījumā pārsvarā piedalīsies tie paši žurnālisti, kas piedalījās, pirms raidījumu pārtrauca, bet būšot arī dažas jaunas sejas. «Tās lai patlaban paliek pārsteigumam,» teica Streips.

Kā ziņots, 2011.gada septembrī LTV paziņoja, ka lauž līgumu ar Streipu un pārtrauc veidot raidījumu «Skats no malas». Toreizējā LTV vadība šādu lēmumu pamatoja ar rupjībām, kas no Streipa mutes izskanēja televīzijas ēterā, - Streips raidījumā Zaļo un zemnieku savienībai veltīja epitetu «maukas».

Komentāri (92)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu