Mobilais par video: 110 km/h ātrumā izkaras pa auto logiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ akcijā "Latvijas mobilais reportieris" galveno balvu - mobilo telefonu "LG Optimus One" un pieslēgumu "Internets telefonā 5" lietošanai trīs mēnešus bez maksas ieguvusi Evita, kura nofilmējusi trīs jauniešus, kuri, braucot pamatīgā ātrumā pa Jūrmalas šoseju, apsēdušies atvērtu auto logu ailēs.

Vēl trīs Latvijas mobilie reportieri saņem veicināšanas balviņas - akcijas īpašo T-kreklu, kā arī pieslēgumu "Internets telefonā 5" trīs mēnešus bez abonēšanas maksas. Šīs balvas iegūst:

- Helmuts, kurš pirmais iesūtīja video, kurā redzams, kā NATO iznīcinātāji virs Rīgas pavada nelielu lidmašīnu;

Foto: Mobilais reportieris

- Diāna par rakstu "Skaņākalna aprakstītāji";

Foto: Mobilais reportieris

- Uldis par skaistajām negaisa bildēm rakstā "Baisā nakts zibeņošana un negaiss".

Foto: Mobilais reportieris

Arī turpmāk katru nedēļu lasītākā "Latvijas mobilā reportiera" raksta autors varēs tikt pie lieliskas un noderīgas balvas - mobilā telefona, savukārt citi interesantāko rakstu autori pie veicināšanas balvas - T-krekla.

TVNET, LNT, TV5 un "Latvijas Mobilais Telefons" sākuši Latvijā vēl nebijušu kopprojektu, kura ietvaros aicina visus iedzīvotājus kļūt par reportieriem un ietekmēt notikumus Latvijā. Ir tik daudz aktuālu lietu, kuras nevar paspēt piefiksēt žurnālisti, bet to var izdarīt jebkurš no mums, kurš īstajā laikā atrodas pareizajā vietā - notikuma pašā centrā!

Kā kļūt par Latvijas mobilo reportieri?

Ikviens tiek aicināts savus ar mobilo telefonu nofilmētos sižetus un uzņemtās fotogrāfijas sūtīt uz e-pastu reportieris@tvnet.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu