Guļāns atteicis topošajai Zatlera partijai

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Bijušais Augstākās tiesas priekšsēdētājs Andris Guļāns atteicis piedāvājumam pievienoties topošajai Zatlera reformu partijai, arī publicists Dainis Īvāns nolēmis šajā partijā neiesaistīties.

Guļāns portālam "pietiek.com" savu izvēlis pamatojis, ka tad viņam būtu jāpamet tiesneša amats un uz to viņš neesot gatavs. Guļāns patlaban ir Augstākās tiesas Senāta senators Administratīvo lietu departamentā.

Portāls atzīmē, ka līdz ar to eksprezidenta Valda Zatlera veidotajam politiskajam spēkam atteikusi jau otrā publiskā figūra, kas tiek uzskatīta par tiesiskuma simbolu un iederētos Zatlera reformu partijas pieteiktajā "pretoligarhu" kampaņā.

Arī Īvāns atteicis Zatleram

Arī viens no Atmodas laika simboliem publicists Īvāns apliecinājis, ka ir izlēmis neiesaistīties Zatlera veidotajā partijā. "Es atbalstu, ko viņš dara, jāatbalsta ir, protams, jo ko gan citu atbalstīsi, bet politikā iet - nē," teica Īvāns, piebilstot, ka viņam ir citi darbi darāmi.

Līdzdalību partijā atteicis arī Maizītis

Līdzdalībai jaunajā partijā bija uzaicināts arī bijušais ģenerālprokurors Jānis Maizītis, kurš pirms pāris nedēļām pieņēma citu piedāvājumu, kļūstot par jaunievēlētā Valsts prezidenta Andra Bērziņa nacionālās drošības padomnieku.

Zatlera reformu partijas dibināšana gaidāma sestdien, 23.jūlijā. Šajā dienā arī noritēs Zatlera rosinātais referendums par 10.Saeimas atlaišanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu