Gariks Martirosjans piedalās «Comedy Club» desmitās jubilejas dirižabļa palaišanā (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

22. jūlija pusdienlaikā iepretim Dzintaru koncertzālei virs priežu galiem pacēlās «Comedy Club» desmitās jubilejas svinību dirižablis. Pasākumā piedalījās «Comedy Club» rezidenti, kuri jau ir ieradušies Latvijā. Viņu vidū arī Krievijā populārais šovmenis Gariks Martirosjans, kurš šovasar kļuvis daudz slaidāks.

«Comedy Club» dirižabļa palaišana liecina, ka festivāls vairs nav aiz kalniem. Tūlīt pēc starptautiskā populārās mūzikas festivāla «Jaunais vilnis 2013» Dzintaru koncertzālē tiks būvēta skatuve un sāksies grandiozās augstā humora šova «Comedy Club» desmitās jubilejas svinības.

«Comedy Club» grandiozās svinības norisināsies no 31. jūlija līdz 4. augustam Dzintaru koncertzālē un atpūtas kompleksā «Havana Club Lounge».

Dirižabļa palaišanas pasākumā piedalījās «Comedy Club» rezidenti, kuri jau ir ieradušies Latvijā. Viņu vidū bija Gariks Martirosjans un Demis Karibidis.

Dirižabļa palaišanai tika izmantota dārga gāze – hēlijs, kas nav sprādzienbīstama un kuras tuvākā ieguves vieta ir Alžīra. Pats dirižablis ir izgatavots ASV, un tā atmuitošanai bija nepieciešama Latvijas Aizsardzības ministrijas atļauja, jo dirižablis ir iekļauts stratēģiskas nozīmes preču kategorijā.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu