Skaties Martin Confused koncertu "Pienā"!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vimeo

Kafejnīca "Piens" ar "Stolichnaya" atbalstu un TVNET starpniecību jūsu vērtējumam nodod pirmo no piecu koncertsērijas garadarbiem - Mārtiņa Dambja jeb Martin Confused un grupas uzstāšanos.

"Nepieciešamība radās, katru trešdienu vērojot pāris kafejnīcas kvadrātmetros iesprostotu pašmāju grupu uzstāšanās, to pastiprināja spēcīga prieka un lepnuma sajūta. Nepagāja ne divi gadi, kad tika secināts - mums ir daudz skaistas mūzikas," par šo projektu TVNET stāsta kafejnīcas "Piens" vadītājs, mūziķa Ainara Mielava dēls Mārtiņš Mielavs. "Kādā no šādām trešdienām dzima ideja māksliniekus parādīt pienācīgā gaismā. Bez kņadas, čalojošiem cilvēkiem un šķīvjos kūpoša ēdiena. Visas ausis un acis saspicētas mūzikai. Tā nu Martin Confused atklāj pašmāju mūzikai veltītu komplimentu sēriju, kurā videoidejas apvienība DaudzMaz ar draugu atbalstu ļauj baudīt klātbūtnes efektu."

martin confused from piens on Vimeo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu