Džordžs Klūnijs vēlas iegūt Evu Longoriju (28)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Aktieris Džordžs Klūnijs tikko ir izšķīries no mīļotās Steisijas Keibleres un jau ir izlēmis, kura būs nākamā viņa sieviete. Tā ir neviena cita kā aktrise Eva Longorija.

Džordžs ir izlēmis viņu padarīt par savu nākamo meiteni, neatkarīgi no tā, ka Eva nepārtraukti uzsver, ka ir laimīga ar savu puisi Ernesto Aguflo.

Aktieris Džordžs Klūnijs tikko ir izšķīries no mīļotās Steisijas Keibleres
Aktieris Džordžs Klūnijs tikko ir izšķīries no mīļotās Steisijas Keibleres Foto: SCANPIX SWEDEN

Džordžam Eva iepatikās jau laika posmā, kad viņi kopā atbalstīja Baraka Obamas vēlēšanu kampaņu. Kampaņas ietvaros aktieri bieži tikās un nereti pēc oficiālās sarunu daļas, devās vakariņās.

Kopš tā laika, kad aktieri atrodas vienā telpā ikviens jūt savstarpējo ķīmiju, pievilkšanās spēku. Tomēr Eva nepakļaujas seksīgajam aktierim, bet joprojām ir kopā ar savu mīļoto Ernesto.

Džordžs Klūnijs iekārojis daiļo Evu Longoriju
Džordžs Klūnijs iekārojis daiļo Evu Longoriju Foto: RIA Novosti/Scanpix

Longorija vasaru pavada Amerikā, bet Klūnijs Itālijā, aktieris piedāvā Evai doties pie viņa ciemos, bet līdz šim viņa nav piekritusi zinot, ka aktierim ir jūtas pret viņu.







Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu