Severuss Strups atzīts par dižāko "Harija Potera" personāžu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Noslēpumainais Cūkkārpas Raganības un Burvestību arodskolas profesors Severuss Strups MTV interneta balsojumā atzīts par "Harija Potera" filmu dižāko personāžu, vēsta ārvalstu prese.

Strups, ko uz ekrāna atveido britu aktieris Alans Rikmens, tika pasludināts par MTV ziņu Harija Potera pasaules kausa ieguvēju, tikmēr atsevišķā balsojumā vietnē "NextMovie.com" poteriādes fani par savu mīļāko ļaundari izvēlējās Lorda Voldemorta uzticīgo sekotāju Bellatrisi Svešovsku, ko atveido Helēna Bonema Kārtere.

Par neaizmirstamāko brīdi astoņās "Harija Potera" filmās atzīta Cūkkārpas skolas direktora profesora Baltusa Dumidora nāve, kas ieguva 51% no gandrīz 36 000 balsu. Mazliet mazāku balsu skaitu ieguvis Harija Potera un viņa draudzenes Čo Čangas skūpsts filmā "Harry Potter and the Order of the Phoenix" ("Harijs Poters un Fēniksa ordenis").

Saskaņā ar aptaujas rezultātiem, ja kāda no "Harija Potera" filmās redzamajām ierīcēm varētu pastāvēt arī īstenībā, fani vislabāk vēlētos, lai viņiem piederētu Hermiones laika pagriešanas ierīce. Tai seko Harija Potera neredzamais apmetnis.

Savukārt Nevils Lēniņš, pēc fanu domām, ir poteriādes personāžs, par kuru, visdrīzāk, vajadzētu uzrakstīt turpinājumu vai uzņemt jaunu filmu. Fanu balsojumā no viņa mazliet atpaliek Luna Mīlaba.

Vietnes "NextMovie.com" lietotāji arī balsoja par to, kurai no poteriādes filmu zvaigznēm būs vislabākā karjera. Saskaņā ar fanu prognozēm, visspīdošākā karjera gaidāma Rūpertam Grintam (43% balsu), Danielam Redklifam (22%) un Emmai Vatsonei (17%).

Pēdējā poteriādes filma "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2" ("Harijs Poters un Nāves dāvesti. Otrā daļa") daudzviet pasaulē skatāma no 15.jūlija, un tā ir pirmā no visām astoņām, kas tiek demonstrēta arī 3D formātā.

Vēl pirms nonākšanas uz kinoteātru ekrāniem Ziemeļamerikā poteriādes pēdējā filma "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2" ("Harijs Poters un Nāves dāvesti. Otrā daļa") starptautiskajā tirgū ieņēmusi 43,6 miljonus ASV dolāru (21,5 miljonus latu).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu