«Ekstrasensu cīņa: Apokalipse» - jaunās sezonas dalībnieki (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirmajā Baltijas kanālā (PBK) startējusi slavenā mistiskā TV šova «Ekstrasensu cīņa: Apokalipse» jaunā sezona. Grandiozajā cīņā šoreiz viens otram pretim stāsies ne tikai ar paranormālām spējām apveltīti cilvēki. Dalībnieku uzdevums šajā reizē ir arī aizstāvēt sava dzimuma godu un noskaidrot, kuri ir spēcīgāki - raganas vai burvji, vīrieši vai sievietes? Aizraujošā projekta jaunā sērija jau sestdien, 20.jūlijā, 20:25.

Pagājušajā sestdienā PBK sākās bezprecedenta ekstrasensu cīņa:

starp 253 pretendentiem no 24 valstīm tika atlasīti 11 labākie.

Arina Laska, Krievija: medijs, gaišreģe, dziedniece. No 18 gadu cecuma praktizē spiritiskus seansus. Māte no senas Kubaņas dziednieku dzimtas, tēva-čigāna dzimtā ir melnie burvji. Agrā bērnībā Arinai čigānu barona māte mirstot nodeva savu spēku.

Astards Vards, Krievija: melnais burvis. Lasa informāciju pēc fotogrāfijas. Strādā ar amuletiem un rūnu rakstiem, kā arī izmanto no Kazahstānas atvestus kinžalus. Spējas parādījās 16 gadu vecumā, kad sapnī pie viņa atnāca vecvecmāmiņa, kazahu šamane, un pasniedza grāmatu, no kuras burvis joprojām smeļas savas zināšanas.

Viktorija Goimane, Ukraina: gaišreģe, medijs, Taro kāršu eksperte. Mātes dzimtā ģimenē bija Rumānijas dziednieki un burvji. Vecvecmāmiņa, melnā ragana, nodeva Viktorijai savu spēku, kad mazmazmeitai bija tikai 2 gadi. Vecāki veda bērnu pie psihiatra, jo Viktorija stāstīja, ka redz vecvecmāmiņu un runā ar viņu. 1997. gadā pēc jaundzimušā dēla nāves ekstrasense arī pati pārdzīvoja klīnisko nāvi. Darbā izmanto maģisko kristālu, kuru sauc par «šara-mara».

Džeiks Raiders, Austrālija: ekstrasenss, medijs, gaišreģis. Praktizē hipnozi, meditāciju, strādā ar Taro kārtīm un čūskām. Džeiku pavada divi gari-pavadoņi: viņa tēva un Rosannas - sievietes bez sejas - gari. Uzlādējās ar mēness enerģiju divas reizes mēnesī, veicot rituālus jauna mēness un pilnmēness laikā. Labi atceras savas iepriekšējas dzīves - vienā no tām XIV gadsimtā Džeiks bija vīriešu dzimtes ragana.

Džeimss Entonijs Grifits, Lielbritānija: ekstrasenss, medijs. Viņš ir dzimis mājā ar poltergeistu. Spējas paasinājās 1989. gadā pēc viņa tēva nāves. Sazinās ar karaliskās ģimenes gariem: Princesi Diānu, Kromvelu, Henriju VIII. Visi radi pa mātes līniju spēj redzēt garus. Viņu ģimenes tradīcija - zīlēšana ar tējas lapām, nevis ar kafijas biezumiem. Pilsētā, kura viņam iepatīkas, Džeimss atstāj apvārdotu kristālu - lai atgriezties tajā vēlreiz...

Džesika Luisa Perri, Kanāda: ekstrasense, medijs. Spējas mantotas no mātes puses. Otrs vārds Luisa dots par godu viņas vecvecmāmiņai-medijam. Džesikai ir 7 brāļi un māsas, bet tikai viņa mantojusi īpašās spējas. Viņai ir gars-pavadonis Deviss, kurš dzīvoja Kolumba laikos. Skaidri atceras savas iepriekšējās dzīves. Par savu lielāko sasniegumu uzskata cunami pareģojumu Taizemē.

Džūna Adela Fīlda, Skotija: medijs no Skotijas Makgregoru klana. Redz viedus sapņus. Spējas piemīt kopš dzimšanas. Džūnas tuvos rados ir vecmāte - «transformācijas ekstrasense»: spiritiskā seansa laikā viņas seja iegūst tā gara sejas kontūras, ar kuru viņa sazinās. Arī Džūnai ir šādas spējas. 20 gadu vecumā gaišreģe pārdzīvoja 8 baļļu zemestrīci, pēc kuras viņas ekstrasensorās spējas pastiprinājās. Nodarbojas ar karatē, ir melnā josta.

Olga Kaļinova, Čehija: ekstrasense, pārvalda lauku maģiju. Gaišreģes spējas viņa mantoja no savas vecmāmiņas-raganas pa tēva līniju. Olga piedzima ar melniem matiem uz pieres un vaigiem, tādēļ ciematā visi no viņas izvairījās. Vecmāmiņa 12 gadus peldināja mazmeitu ārstniecības augu novārījumos, kamēr bērna seja ieguva normālu izskatu.

Romāns Latiņins, Ukraina: gaišreģis, dziednieks, medijs, saprot dzīvnieku valodu, piemīt spējas nolasīt informāciju no nozieguma vietas. Starptautiskās «Ekstrasensu cīņas» devītās sezonas dalībnieks. Ģimenē spējas mantojas pa tēva līniju. Kad Romānam bija tikai 6 gadi, vecmāmiņa sāka mācīt mazdēlam slāvu maģiju. 12 gadu vecumā Ēģiptē viņš izgāja iesvētīšanas rituālu seno mistēriju noslēpumos. Darbā izmanto svētīto Ankhu - Ēģiptes krustu no Izīdas tempļa, mirušo dieva Anubisa statuju un Nekropolē iesvētīto sudraba nagu.

Toņa Melendeza, ASV: medijs. Bērnībā bija mēnessērdzīga. Kādu nakti guļošā meitene pat nokrita no kāpnēm. Darbā izmanto maģisko kristālu. Ir četri gari-pavadoni. Viens no tiem - Džesijs, viņas bijušais draugs, kurš neatbildētas mīlestības dēļ pakārās gaišreģes dzimšanas dienā. Ekstrasense atceras, ka iepriekšējā dzīvē viņa bija priesteriene Izīdas templī. Viņa pasniedz jogu, raksta grāmatu par ekstrasensiem.

Hasans Mamedovs, Azerbaidžāna: melnais burvis, ekstrasenss, gaišreģis. Hasana māte un māsa redz viedos sapņus. Pirms viņa ģimenē spējas mantoja tikai sievietes. Darbā izmanto burvju zizli ar sarkano zvaigzni uzgalī. Telpā ar Hasanu dzīvo 3 džini - tos dzird ne tikai pats burvis, bet arī viņa brāļadēls. Būdams īsts musulmanis, viņš ievēro šariata likumus.

Kā redzams, sievietēm projektā ir skaitliskas priekšrocības. Bet dalībnieki-vīrieši jau pirmajā raidījumā spēja apliecināt, ka būtu liela kļūda ar viņiem pienācīgi nerēķināties.

Kurš būs labākais ekstrasenss jaunā projekta otrajā raidījumā, bet kurš dosies mājās?

To uzzināsim sestdien - «Ekstrasensu cīņa: Apokalipse» 20.jūlijā plkst. 20:25 tikai PBK!

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu