Sestdien aicina iesildīties un trenēties Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skolā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gatavojoties Spices skrituļslidošanas maratonam, kas notiks jau 7. augustā Jūrmalā, ikviens interesents aicināts iesildīties un apgūt pareizākas slidošanas tehnikas Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skoliņā, TVNET informē organizatori.

Pirmā nodarbība ASI/Ski Box trenera Andra Kraujas vadībā notiks jau šo sestdien, 16. jūlijā, no plkst.12:00 līdz plkst.15:00 stāvvietā pie Spice Home.

Treneris ikvienam interesantam pastāstīs un demonstrēs pareizās iesildīšanās un efektīvākās skrituļslidošanas tehnikas no pirmajiem soļiem līdz pat sportiskai skrituļslidošanai. Tāpat ikviens varēs izmēģināt jaunākās Rollerblade skrituļslidas.

Bez maksas būs pieejams skrituļslidošanai nepieciešamais ekipējums – 20 skrituļslidu pāri gan bērniem, gan pieaugušajiem dažādu izmēru amplitūdā, kā arī desmit ķiveres. Aicinām ņemt līdzi uz treniņiem arī savu skrituļslidošanas ekipējumu.

Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skola stāvvietā pie Spice Home vēl darbosies sestdienās 23. un 30. jūlijā no plkst. 12 līdz plkst. 15, savukārt piektdienās 22. un 29. jūlijā no plkst. 16 līdz plkst. 19.

''Kā ģimenei draudzīgs uzņēmums mēs priecājamies atbalstīt šādu aktivitāti, kas palīdz gan vecākiem, gan bērniem atpūsties kopā kvalitatīvi un turklāt vēl veselīgi. Tieši tāpēc, lai 7.augusts paliktu atmiņā kā priecīga diena ar veiksmīgu startu un finišu, aicinām ikvienu interesentu uz Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skolu. Tādējādi ikviens jau laikus varēs apgūt vai atsvaidzināt skrituļslidošanas prasmes un pareizās tehnikas!'' aicina Iveta Lāce, tirdzniecības kompleksa Spice direktore.

Reģistrēties Spice skrituļmaratonam vēl līdz 17.jūlijam var lētāk!

Reģistrācija iespējama mājaslapā www.maratoni.lv, no 7.jūlija līdz 4.augustam arī Jūrmalas maratonu informācijas stendā, kas atrodas t/c Spice (darba laiks katru dienu no plkst.10:00 līdz plkst.22) un Maxima XX un XXX tīkla veikalos, informācijas nodaļās.

Tāpat līdz 4.augustam ikviens, kurš iepirksies t/c Spice un Spice Home vismaz par 15 LVL un uzrādīs pirkuma čeku Jūrmalas maratonu informācijas centrā, saņems 50% atlaidi Spice skrituļmaratona reģistrācijas maksai

Iepriekšējā reģistrācija lētāka, savukārt bērniem līdz 12 gadu vecumam Maxima Favorit dalība braucienā, reģistrējoties iepriekš, ir bez maksas.

Savukārt ikviens kalnu riteņbraukšanas fans var jau reģistrēties Panadol UCI MTB maratonam, kas norisināsies 21.augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu