Iedzīvotāji baidās no līķu noliktavas iespējamās smirdoņas (26)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zemgales Ziņas

Vircavnieki, kas vakar bija sapulcējušies sabiedriskajā apspriešanā par SIA «Baltic Trade» ieceri pagastā izveidot dzīvnieku izcelsmes blakusproduktu, līķu un pārstrādes produktu noliktavu, joprojām ir pārliecināti, ka uzņēmuma darbība radīs smakas, šodien raksta laikraksts «Zemgales Ziņas».

«Jums cauri angāram dienā izbrauc vairāki autobusi,» kāds vietējais sapulces sākumā uzņēmuma pārstāvei Aijai Bitēnai uzsvēra, viņaprāt, pārāk tuvo «Ceļmalu» noliktavas atrašanos ceļam uz apdzīvotām vietām. A.Bitēna klātesošajiem pastāstīja, ka ir iegādāta viela ar stipru piparmētru aromātu, kas nomākšot nepatīkamo smaku, kas var rasties produktu pārkraušanas laikā. Viņas skaidrojums par piparmētru smaržu zālē izraisīja smieklus: «Ja pie mums smaržos pēc piparmētrām, zināsim, ka pārkraujat līķus.»

Tuvējo ciematu iedzīvotāji bažīgi arī par produktu uzglabāšanas laiku, kamēr piepildīsies konteiners nogādāšanai pie «Baltic Trade» partneriem Polijā.

Tāpat klātesošie iesaistītajiem dienestiem – Pārtikas un veterinārajam dienestam un Jelgavas Reģionālajai vides pārvaldei – pārmeta neieinteresētību, vainojot tos uzņēmuma, nevis iedzīvotāju interešu lobēšanā.

Citus viedokļus lasiet šodienas laikrakstā.

Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu