Znarokam izvirzīts ultimāts

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo" vadība izvirzījusi ultimātu bijušajam Latvijas valstsvienības galvenajam trenerim Oļegam Znarokam, vēsta Baltkrievijas izdevums "Pressbol".

Nolikts izvēles priekšā

Slavenā Krievijas kluba ģenerāldirektors Andrejs Safronovs pavēstījis, ka Znarokam ir jāizvēlas starp Maskavas "Dinamo" un Baltkrievijas izlasi.

kļūt par Baltkrievijas izlases galveno treneri. Znaroks interesi apstiprināja un domu stāties pie Latvijas kaimiņvalsts hokeja izlases stūres rūpīgi apsverot.

BHF prezidents Jevgēņijs Vorsins iepriekš izteicās, ka par 90 procentiem ir pārliecināts, ka Znaroks kļūs par Baltkrievijas izlases vadītāju. Vorsins norādīja, ka šobrīd tiek precizētas sadarbības detaļas - dažādi organizatoriskie jautājumi un treneru korpusa sastāvs.

Piedāvājumu Znaroks vēl apsver

Tikmēr pats Znaroks ar atbildi nesteidzās, solot to izdarīt tuvākajā laikā.

"Vispirms jāievieš kārtība savā saimniecībā, bet pēc tam jau var pieņemt kaut kādus lēmumus. Kā rāda mūsu rūgtā pieredze, apvienot darbu divos svarīgos posteņos ir diezgan problemātiski," citēts Safronovs, kurš, iespējams, tādējādi norāda uz laiku, kad Znaroks kā "Dinamo" galvenais treneris vadīja arī Latvijas izlasi.

"Valstsvienības trenerim jābūt atbrīvotam no darba klubā. Mums ir jāiet uz priekšu, mēs nedrīkstam gaidīt, kad kaut kam tur ir paredzēta treniņnometne.

Mūsu gadījumā kompromisa nebūs. Vai nu Znaroks izvēlas Baltkrievijas izlasi, vai turpina darbu ar "Dinamo"," bargi izteicās Safronovs.

Savu viedokli šajā sakarā paudis arī Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans, kurš ir Maskavas "Dinamo" pusē. ''Es lieliski saprotu kluba nostāju. Lai produktīvi strādātu, nevar dalīties. Tāpēc "Dinamo" pozīcija ir loģiska un es to pilnībā atbalstu.''

Līdzšinējais Baltkrievijas izlases galvenais treneris Eduards Zankovecs un Znaroks savas vadītās valstsvienības pameta pēc šā gada pasaules čempionāta Slovākijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu