Banderass piedalīsies "Mis Saulstariņa" jaunākajā projektā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP /LETA

Holivudas zvaigzne Antonio Banderass piedalīsies komēdijas "Little Miss Sunshine" ("Mis Saulstariņš") veidotāju jaunākajā projektā - komēdijā "He Loves Me", vēsta ārzemju prese.

Kopā ar Banderasu Džonatana Deitona un Valērijas Ferisas režisētajā filmā piedalīsies arī britu komiķis Stīvs Kūgans un amerikāņu aktieris Pols Dano.

Filmā stāstīts par rakstnieku Kelvinu, kurš atskārš, ka viņa karjera piedzīvo lejupslīdi, tādēļ sāk rakstīt stāstu par kādu sievieti, kura, pēc rakstnieka domām, viņu varētu mīlēt, un šī sieviete brīnumainā kārtā atdzīvojas.

Galveno Kelvina lomu filmā atveidos Dano, savukārt Zoja Kazana, kura sarakstījusi filmas scenāriju, atveidos viņa draudzeni. Banderass kinolentē spēlēs Anetes Beningas atveidotās Kelvina mātes jaunāko draugu.

Šogad kinoteātros nonāks arī kinolente "SpyKids: All the Time in the World 4-D" ar Banderasa piedalīšanos, kā arī animācijas filma "Puss In Boots" par "Šreka" personāžu Runci zābakos, kurā aktieris ierunās galvenā personāža balsi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu