"Positivus" festivāla laikā tiks izdota festivāla avīze

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Positivus festivāls sadarbībā ar ilggadējiem atbalstītājiem, izdevniecību "Rīgas Viļņi", šā gada festivālā izdos pirmo festivāla avīzi - "Positivus Kas Jauns". Avīze visiem festivāla apmeklētājiem bez maksas būs pieejama sestdienas pēcpusdienā un vēstīs par festivāla aktualitātēm, informē Līga Andžāne, "Positivus" festivāla sabiedrisko attiecību speciāliste.

Festivāla avīzē varēs aplūkot aktuālo fotoreportāžu no festivāla pirmās dienas, uzzināt apmeklētāju viedokli par redzēto un piedzīvoto, uzzināt, kas noteikti jāredz festivāla otrajā dienā, kā arī izlasīt daudz cita noderīga un izklaidējoša, kas festivāla apmeklējumu padarīs vēl labāku.

Positivus festivāls ir lielākais mūzikas un mākslas pasākums Baltijā, kas 15. un 16.jūlijā jau piekto gadu norisināsies Salacgrīvā. Festivāla telšu pilsētiņa apmeklētājiem būs atvērta jau no ceturtdienas, 14.jūlija, plkst. 17:00, savukārt festivāla teritorija apmeklētājiem būs atvērta no piektdienas, 15.jūlija, plkst. 12:00.

Informācija par biļetēm

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Biļetes būs iespējams iegādāties arī pie ieejas festivāla teritorijā.

Biļetes festivāla divu dienu apmeklējumam - Ls 33,00; ar vietu telšu pilsētiņā - Ls 36,50.

Biļete festivāla vienas dienas apmeklējumam - Ls 25,00.

VIP biļete Ls 75,00 nodrošina VIP autostāvvietu, atsevišķu ieeju festivālā, īpašu atpūtas zonu festivāla teritorijā, kā arī dāvanu - festivāla suvenīru.

Pieejamas biļetes arī uz īpašu autobusu "Positivus Ekpresis", kas ērti nogādās no Rīgas centra līdz festivāla norises vietai. Biļetes cena vienā virzienā Ls 3,50. Atiešanas laiki pieejami festivāla mājas lapā www.positivusfestival.com/lv/Positivus-ekspresis. Biļetes var iegādāties tikai "Biļešu servisa" kasēs.

Biļetes ērti un izdevīgi iegādāties arī NORDEA bankomātos: biļetes festivāla divu dienu apmeklējumam maksā Ls 32,50; ar vietu telšu pilsētiņā - Ls 36.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu