«Jaunajai talantu fabrikai» pieteikušies gandrīz 700 jaunieši (24)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Uz «Kanāla 2» aicinājumu pieteikties jaunajam televīzijas šovam «Jaunā talantu fabrika» atsaukušies 693 jaunieši, kuri vakar pulcējās Rīgā uz pirmo noklausīšanās atlasi. Atlases kārtā jauniešus vērtēja «Jaunās talantu fabrikas» žūrija - vokālais pedagogs Edgars Kramiņš, dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškeviča un dziesmu autors, dziedātājs Dons, informē «Modern Times Group» sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Zandersone.

Atlasē piedalījās arī šova producente Ilze Ūdre un muzikālā producente Karīna Tropa, kā arī citu LNT šovu un raidījumu producents Guntars Gulbiņš.

No teju 700 jauniešiem žūrija izvēlējās 90 pretendentus, kuri piedalīsies šova otrajā atlasē. Tajā tiks izvēlēti 12 jaunieši, kuri jau augusta vidū sāks dalību «Kanāla 2» rudens vērienīgākajā talantu šovā.

«Iespēju bez maksas izglītoties pie Latvijas labākajiem vokālajiem pedagogiem un papildināt savas vokālās un skatuviskās prasmes izmantoja tiešām Latvijas mērķtiecīgākie un, nebaidīšos teikt, arī talantīgākie jaunie mūziķi. Viņi grib būt mūzikā, grib un arī spēj darboties, ko pierādīja atlases augstais vokālais līmenis, kā arī dalībnieku dažādība,» pauda «Jaunās talantu fabrikas» producente Ūdre.

Bez jaunajiem potenciālajiem šova dalībniekiem uz atlasi bija ieradušies arī jau dažādos šovos iepazīti dalībnieki - Mārtiņš Grunte un Māra Katarska, kā arī «Dziedošo ģimeņu» dalībniece Arina Ņikonova un vairāki «Koru karu» dalībnieki.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu